Dokument - Smarta lösningar för din dokumenthantering

Dokumenthantering handlar om att få ordning och reda, och att säkerställa rätt spridning av information och tillgänglighet till dokument i ert företag. Men, kanske viktigast av allt, att vara kostnadseffektiv när det gäller hantering och samtidigt ta hänsyn till miljön och inte minst människorna som ska använda systemen.

Office har över 25 års erfarenhet och bredd av lösningar inom dokumenthantering. Därför har vi fått förtroendet att hjälpa små och stora kunder över hela Sverige med lösningar som omfattar skrivare och multifunktionsprodukter som kan skriva ut, häfta, skanna, faxa, mejla och hantera behörighetskontroll, kostnads-kontroll, övervakning och automatiska larm vid fel.

Hanteringen handlar också i allt högre grad om digitala dokument och digitalisering av pappersdokument för integration i övriga interna system. Om skanning, lagring av inskannade dokument, OCR (textigenkänning så att du kan bearbeta den inskannade texten), inskanning av fakturor för elektronisk fakturahantering, sökning, lagring, systematisering och backup av dokument.

Eftersom både möjligheterna och behoven förändras över tid erbjuder vi övervakning av utrustning, proaktiv service och löpande utvärderingar. Vi vill att du ska vara nöjd med din lösning varje dag, år efter år och att den ska hjälpa dig att fokusera på din kärnverksamhet.

Ladda ned folder som PDF


Allt du behöver inom IT och Teknik på ditt kontor ryms inom våra fyra affärsområden. Vår affärsmodell är utvecklad utifrån våra kunders vardag och verklighet – det är din uppfattning av nytta och värde som betyder något! Vi börjar med att lyssna. På riktigt. Därefter föreslår en skräddarsydd lösning som exakt möter dina behov och utmaningar. Och sedan finns vi där. Alltid bara ett telefonsamtal bort.