Back to All Events

Välkommen till lunchseminariet "Framtidens telefoni" i Göteborg

Tillsammans med Weblink IP Phone bjuder Office Göteborg in till en intressant lunchträff om framtidens telefonilösning. Vi bjuder på lunch och kaffe/te. OSA  senast 6 juni.

NÄR:  9 Juni klockan 11.30 - 13.00

VAR: Office Aminogatan 34 Mölndal

Molnväxel

Weblink Unified 2.0 är en molnväxel med alla tekniska funktioner som behövs, men det är användarvänligheten som har styrt utvecklingsarbetet. Med profiler bestämmer varje användare hur och var man skall svara och vad som skall hända om man inte kan ta samtalet. Weblink Unified 2.0 växer med ditt företag och du har full koll på dina kollegor. Köer och talad hänvisning ingår samt mycket annat

Callback

Weblink Callback är en webbaserad applikation som ökar tillgängligheten i ert telefonsystem. Inringande kund ges alternativ att lämna sitt telefonnummer och bli uppringd, istället för att vänta kvar i kö. Låt dina kunder aktivt välja - vänta eller bli uppringd! Weblink Callback behöver inte installeras utan är en enkel webbinloggning med ett tydligt, enkelt och intuitivt gränsnitt. Det enda du behöver är en dator och en telefon.

Mobilabonnemang

Weblink IP Phone är också mobiloperatör och erbjuder några av marknadens bästa abonnemang med rörligt eller fast pris och olika paketeringar med surf. Med Weblink MEX kan du välja din mobiltelefon som anknytning i företagsväxeln. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

ANMÄL DIG HÄR!