Back to All Events

IT-säker på arbetet, i din smartphone och i molnet + Bio, Göteborg

Biogbg.jpg

Välkommen till ett intressant seminarie + Biokväll 

Vi inleder kvällen med ett seminarium  där vi berättar mer om hur vi kan skydda din data och dina enheter. Vi ger även tips och råd för hur du kan påbörja införandet av ett säkerhetstänkande hos dina medarbetare. Vi bjuder på en buffe, dryck och mingel. När det är dags sjunker vi ner i biofåtöljerna och njuter av den nya filmen “Mordet på Orientexpressen”.

Att IT säkerhet är ett område för specialister tror vi de flesta håller med om. Vi på Office har en lång erfarenhet av IT säkerhetsfrågor och jobbar tätt ihop med marknadens bästa leverantörer. Tillsamman med Trend Micro och Arrow kommer vi berätta om hur vi säkrar både din arbetsplats, dina mobila enheter och data du lagrar i molnet. Vi gör det på ett sätt som gör det enkelt för dig att införa och vi anpassa lösningen till dina behov.

NÄR: 16 november 17.30
VAR:
Bergakungen i Göteborg på deras VIP Bio (SF Bio) 

”En förutsättning för att kunna hålla en hög IT säkerhetsnivå är att du har en partner som hjälper dig med detta. Det är lika självklart som att du har en specialist för skalskydd, inbrottslarm, och låshantering på ditt kontor!” Säger Anderas Åkerlind, IT säkerhetsexpert på Arrow ECS.

Varmt välkommen