Back to All Events

Office GO! - Så samarbetar ni effektivare - Bollnäs

Bollnas.png

Välkomna till Seminarie, mingel, mat & Bandy

De senaste åren har inneburit stora förändringar för hur ett företag kan använda och utnyttja moderna IT- och telefonilösningar. Utvecklingen går fort och det är tufft att fånga upp och sätta sig in i alla begrepp för att kunna se fördelarna för sin egna verksamhet.

Därför vill vi på Office tillsammans med några av våra strategiska samarbetspartners bjuda in till ett seminarie där vi bringar klarhet i några av begreppen och visar på möjligheterna att effektivisera och utveckla just ditt företag.  Vi bjuder på mat och dryck.

Agenda_web.png

Distansmöten som fungerar

Det spelar inte längre någon roll om dina användare föredrar Skype For Business-klienter, vill ringa in med telefonen eller vill ansluta med ett videokonferenssystem från ett mötesrum. Alla kan vara med, snabbt och enkelt. /Starleaf

Varför en molnbaserad växel?

Med Easy´s molnbaserade växel behöver du aldrig mer oroa dig över företagets telefoni, du och dina kollegor kan fokusera helt och hållet på era arbetsuppgifter. 

Du slipper också hålla koll på uppdateringar och har en säker växellösning, som alltid fungerar för företagets fasta telefoner, trådlösa telefoner, softphone och mobiltelefoner. /Easy Telefoni

Interaktiva möteslösningar

Framtidssäkrade interaktiva mötesverktyg för alla typer av möten, från snabba lokala presentationer till längre projektsamarbeten på distans med höga krav på kollaboration. SMART Board® Pro, det kompletta mötes-/distansmötesverktyget med alla funktioner inbyggda i skärmen utan behov att ansluta dator eller leta efter fjärrkontroller. /Netsmart

Later Event: February 13
H.O.U.S.E. 2019 - Umeå