Back to All Events

H.O.U.S.E. 2018 - Umeå

Word-Art-(1).jpg

Temat för H.O.U.S.E. 2018 är: ”Nalta eljest. Nalta Slugare.” så anmäl dig nu till en heldag fylld med annorlunda och smarta upplevelser!

Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller - så vänta inte för länge - under tidigare år har vi fått stänga anmälan i förtid eftersom det blivit fullbokat!

Anmäl dig här!

Robert bild 1 mars-17 Fotograf Annci Gustavsson_webb.jpg

Tomgång, Framgång, Rundgång

Vi är väldigt stolta över årets inspirationstalare: Robert Gustafsson - skådespelare och komiker som har utsetts till Världens roligaste man av svenska folket i SVT:s program Folktoppen och som just nu är aktuell med sitt band Rolandz i Melodifestivalen.
Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade dörrar som andra trodde var stängda" och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde vissa avgörande vägval.

Roberts föreläsning TOMGÅNG, FRAMGÅNG, RUNDGÅNG handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt - våga se vad som finns bakom dörren! Gå igenom den och se vad som väntar på andra sidan...

Vi är utomordentligt glada och peppade över att ha Robert Gustafsson som årets inspirationstalare och känner att vi kommer att få ett såväl intressant, roligt som annorlunda sista pass på H.O.U.S.E. 2018.

Välkommen att låta dig inspireras av Robert Gustafsson på H.O.U.S.E. 2018! 


Fakta om H.O.U.S.E. 2018

H.O.U.S.E. är ett årligt arrangemang av Hi5 AB, Office i Västerbotten AB och upKeeper Solutions AB som syftar till att sprida kunskap inom IT-områdets utveckling och nya möjligheter. Namnet H.O.U.S.E. syftar till bokstavsleken: Hi5, Office, upKeeper Samlar & Engagerar. Arrangemanget är kostnadsfritt och vänder sig till beslutsfattare, inköpare, verksamhetsutvecklare och IT-personal inom företag och organisationer i Umeå, Västerbotten och närliggande regioner.

Datum: 14/2 2018

Plats: Nolia, nära centrala Umeå

Förutom ett fullmatat seminarieprogram bjuder vi under hela dagen på IT-mässa där du kan träffa IT-branschens ledande aktörer och fördjupa dina IT-kunskaper genom att delta i vår tävling där du också kan vinna fina priser.

Välkommen!

Hi5-office-upkeeper-(1).jpg

Var med i vår tävling och vinn fina priser

Förutom ett fullmatat seminarieprogram bjuder vi under hela dagen på IT-mässa runt om i lokalen där du kan träffa IT-branschens ledande aktörer.

Ju fler monter du besöker desto större är chansen att du inte bara fördjupar dina IT-kunskaper utan även kan vinna finfina priser!

Utan stöd från våra samarbetspartners skulle det inte vara möjligt att arrangera H.O.U.S.E. 2018. Vi tackar för deras fantastiska support!

Utan stöd från våra samarbetspartners skulle det inte vara möjligt att arrangera H.O.U.S.E. 2018. Vi tackar för deras fantastiska support!

Guldpartners
APTILO - HP - MANAGEENGINE - NETSMART - RUCKUS - STARLEAF - SWEDBANK
UMEÅ ENERGI - BREDBAND - WEBLINK - VERITAS

Silverpartners
Algoryx - Eaton - EPU - Fujitsu - Hjärtatsledarskap - Jabra - Lenovo - Neopost - OKI - Panda - Release Finans - Telavox

Övriga samarbetspartners
By Bike i Umeå AB - Kalles Bud & Transport - Multisoft - Utebutiken