Back to All Events

IT säkerhet i mobilen och i molnet - Luleå

Inbjudan_IT_sakerhet_i_mobilen_och_molnet_Luleå.jpg

Idag pratas det mycket om flexibilitet, mobilitet, och att arbeta där du befinner dig för tillfället. Arbetet skall genomföras och all information skall vara helt transparent och tillgänglig oavsett var du och dina kollegor befinner er. Detta ställer självklart stora krav på din arbetsplats, framförallt vad gäller säkerhet och kommunikationsmöjligheter. 

Här upplever många företag stora utmaningar, både vad gäller tekniken och hur man praktiskt arbetar så effektivt som möjligt.

Office vill därför bjuda in till ett lunchseminarie, där vi tillsammans med våra samarbetspartners kommer bringa klarhet i dessa områden. Vi börjar med att bjuda på en lunch 11.30 därefter har vi satt samman ett intressant seminariepass enligt nedan.

Hur skall en modern arbetsplats se ut? 

  • Vilka tekniska krav skall man ställa?
  • Hur kan man garantera säkerhet och tillgänglighet på samma gång?

Hur kan man arbeta på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt? 

  • Vad innebär ett modernt och flexibelt arbetssätt?
  • Vilka möjligheter och fallgropar finns det? 

Vi kommer ha en utställning där ni kan träffa representanter från våra strategiska samarbetspartners och diskutera deras erbjudanden på plats:

  • Office365 och säkerhet
  • Den moderna mobila arbetsplatsen

Känner ni därefter för att hänga kvar och diskutera med oss på Office eller någon av våra samarbetspartners så är ni välkomna: HP, Trend Micro medverkar.

Varmt välkomna!