Back to All Events

H.O.U.S.E. 2019 - Umeå

House2019.png

Minns du kanske att vi på H.O.U.S.E. för tre år sedan ställde frågan Vart är vi på väg? Mycket har hänt sedan dess och vi väljer därför att återuppta frågeställningen, fast med en liten twist.

Temat för H.O.U.S.E. 2019 är: 
”Vart är vi på väg  - 2.0” och vi kan utlova ett IT-evenemang utöver det vanliga.


Antalet platser är begränsat så skynda för att säkra din plats!


ANMÄL DIG HÄR!

ozzsara.png

Vart är vi på väg?

En föreläsning om att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma

Vi är väldigt stolta över årets inspirationstalare: Özz Nûjen och Sara/Claes Schmidt. En föreläsning med Özz & Sara/Claes är en upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Den tar upp ämnen som inkludering, bemötande, värdegrund, mänskliga rättigheter, mångfald och jämställdhet - allt med kraftiga biverkningar av skratt.

Özz Nûjen är mest känd som standupkomiker, programledare i TV, skådespelare eller i de egna föreställningarna "Dålig Stämning" och "Statsministern". Inte lika många känner honom som föreläsare. Det är dags att ändra på det nu!

Claes Schmidt, entreprenör och f.d. marknadschef, blev känd som Sara Lund när han "kom ut" som transperson 2003. SaraClaes föreläser alltid som Sara. Dels för att han är transperson, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka. 2011 fick han "Stora Talarpriset" och 2012 kom boken "Från Man till Människa", som också är rubriken på hans egen föreläsning.


Vart är vi på väg -  med Özz och Sara/Claes

Tillsammans levererar de en underhållande föreläsning som blandar humor och allvar, fakta och fiktion, inspiration och erfarenhet, med det primära syftet att uppdatera och bredda vårt sätt att tänka. I bästa fall blir du medveten om dina fördomar - i sämsta fall har du bara flyttat dina egna gränser ett par snäpp framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!


Fakta om H.O.U.S.E. 2019

H.O.U.S.E. är ett årligt arrangemang av Hi5 AB, Office i Västerbotten AB och upKeeper Solutions AB som syftar till att sprida kunskap inom IT-områdets utveckling och nya möjligheter.

Namnet H.O.U.S.E. syftar till bokstavsleken: Hi5, Office, upKeeper Samlar & Engagerar. Arrangemanget är kostnadsfritt och vänder sig till beslutsfattare, inköpare, verksamhetsutvecklare och IT-personal inom företag och organisationer i Umeå, Västerbotten och närliggande regioner.

Datum: 13 februari 2019

Plats: Nolia, nära centrala Umeå

Förutom ett fullmatat seminarieprogram bjuder vi under hela dagen på IT-mässa där du kan träffa IT-branschens ledande aktörer och fördjupa dina IT-kunskaper genom att delta i vår tävling där du också kan vinna fina priser. 

Välkommen!

Hi5officeupkeeper.175346.jpg

H.O.U.S.E. Platinapartners

HOUSEPlatinapartners.093918.png