Back to All Events

Enkel fakturahantering med mingel och ishockey - Luleå

fakturahantering.jpg

Den digitala utvecklingen har gått framåt så nu är det möjligt  att på ett enkelt och effektivt sätt ta hand om sina fakturor. Därför bjuder vi på Office tillsammans med vår samarbetspartner Ascendo in till ett seminarie där vi berättar om just de möjligheterna. Efter seminariet fortsätter vi med mingel, mat och dryck inför hockeymatchen Luleå-Leksand som vi ser live på Coop Arena för er som har möjlighet.


Är det dags att ta kontroll över era leverantörsfakturor?

Ascendo Invoice är verktyget som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar hela attestflödet. På så sätt kan du minska - eller helt ta bort - manuella arbetsuppgifter och tidstjuvar i ditt dagliga arbete. Samtidigt som du får full kontroll på alla fakturor och kostnader.


Upplev fördelarna med automatisering 

  • Effektivare administration: ni sparar mängder med tid genom att digitalisera och automatisera processen.

  • Ökad kontroll och insyn: ni får enkelt tillgång till alla fakturor i ett digitalt arkiv samt automatisk kontroll av konterings- och attestregler.

  • Enkelt att komma igång: vi erbjuder en helt molnbaserad lösning och standardintegration till de flesta affärssystem på marknaden. Dessutom ingår support genom hela uppstarten.

Earlier Event: October 17
Enkel fakturahantering och Lunch - Växjö