Back to All Events

Office GO! - Den säkra arbetsplatsen och ordning på dokumenten (GDPR) - Bollnäs

Hudiksvall.png

Välkomna till Lunchseminarie, mingel, mat 

De senaste åren har inneburit stora förändringar för hur ett företag kan använda och utnyttja moderna IT- och dokumentlösningar. Utvecklingen går fort och det är tufft att fånga upp och sätta sig in i alla begrepp för att kunna se fördelarna för sin egna verksamhet.

Därför vill vi på Office tillsammans med några av våra strategiska samarbetspartners bjuda in till ett seminarie där vi bringar klarhet i några av begreppen och visar på möjligheterna att effektivisera och utveckla just ditt företag. Medan vi lyssnar bjuder vi på en god lunch.

Agenda_web.png

Varför en molnbaserad växel?

Med Easy´s molnbaserade växel behöver du aldrig mer oroa dig över företagets telefoni, du och dina kollegor kan fokusera helt och hållet på era arbetsuppgifter. 

Du slipper också hålla koll på uppdateringar och har en säker växellösning, som alltid fungerar för företagets
fasta telefoner, trådlösa telefoner, softphone och mobiltelefoner. 

Easy Telefoni 

Säkra utskrifter samt
hantering av dokument

Har ni någon gång stått i startblocken samtidigt som ni tryckt på ”skriv ut” för att ingen ska hinna läsa det ni skrivit ut?, Med smarta lösningar hämtar ni utskriften när ni hinner. 

Hur använder ni skanningsfunktionen i er multifunktionsmaskin? Är dokumenten sökbara efter skanning? Vi hjälper er att reda ut skillnaden.  Toshiba

Sluta maila börja Teama

För många är mail sättet man kommunicerar, man skickar filer mellan varandra och kanske vet man tillslut inte vilken version som är den senaste. 

I Office 365 har man en plattform där man kan samarbeta digitalt och platsoberoende. I Office 365 har man tillgång till en flora av applikationer som ingår. Men något fattades innan Teams lanserades - det fanns inget intuitivt och tillräckligt smidigt sätt att kommunicera kring själva informationen. Microsoft