Möten - Oavsett storlek eller geografi

Oavsett stor eller liten publik, konferensrum eller lektionssal. Hos Office hittar du marknadens bredaste sortiment inom AV-utrustning och duktiga, erfarna installatörer som vet hur produkterna ska monteras för att ge den allra bästa upplevelsen. Välj bland våra förslag på enkla paketlösningar, eller låt oss ta fram ett paket utifrån ditt specifika behov.

Mötesrum i molnet
Med rätt utrustning och rutiner kan man minska både avstånd och tid på digital väg. Office har bred erfarenhet av att skapa pålitliga lösningar med Skype eller andra videokonferensmöjligheter (eller kombinationer av telefoni och video) och se till att du dessutom kan ta med dig denna konferensmöjlighet på fickan så du kan genomföra möten överallt där du är uppkopplad. Självklart kommer du åt dina dokument i molnet, både att läsa och skriva ut om det skulle behövas.

Ladda ned folder som PDF


Allt du behöver inom IT och Teknik på ditt kontor ryms inom våra fyra affärsområden. Vår affärsmodell är utvecklad utifrån våra kunders vardag och verklighet – det är din uppfattning av nytta och värde som betyder något! Vi börjar med att lyssna. På riktigt. Därefter föreslår en skräddarsydd lösning som exakt möter dina behov och utmaningar. Och sedan finns vi där. Alltid bara ett telefonsamtal bort.