Office satsning på telefoni utvecklas snabbt och samarbetet med Weblink fördjupas...

Fv. Oscar Civill försäljningschef Weblink IP Phone AB, Thomas Jakobsson VD, Office

Fv. Oscar Civill försäljningschef Weblink IP Phone AB, Thomas Jakobsson VD, Office

Office Sverige med närvaro på 20 orter från norr till söder har ingått ett strategiskt partnerskap med Weblink IP Phone AB. Partnerskapet innebär att Office kommer att erbjuda IP-telefoni, mobilabonnemang och den molnbaserade växeln Weblink Unified i samtliga regioner. Office affärsmodell är utvecklad utifrån att vara nära kundernas vardag och verklighet. Målet är långsiktiga starka affärsrelationer. En lokal kontakt för kundens alla IT och teknikbehov på kontoret.

- Office har alltid haft stort kundfokus och har jobbat framgångsrikt genom att vara lokalt närvarande i varje region. Många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer mobilt arbetssätt och det finns många möjligheter med nya sätt att samarbeta, dela och hantera inforFv. Oscar Civill försäljningschef Weblink IP Phone AB, Thomas Jakobsson VD, Office mation med våra lösningar. Weblink har ett komplett sortiment med mobilabonnemang, callback och samtalsstatistik. Deras molnväxel innehåller alla de tjänster som en företagare behöver och att de själva utvecklar och kontrollerar sin molnväxel har stor betydelse. Det är viktigt att vårt telefonierbjudande blir en del av våra kunders framgång, säger Thomas Jakobsson, VD på Office.

– Office och vi har samma fokus att jobba lokalt och det finns många kunder som har behov av att förnya eller se över sin telefoni. Det är viktigt att vi har Partners, som kan supportera och lyfta fram vårt erbjudande och våra styrkor på rätt sätt. säger Oscar Civill, försäljningschef på Weblink.

För mer information:
Office Sverige AB,
Thomas Jakobsson, VD, 
Telefon.: +46 (0)708 26 30 22
Epost: thomas.jakobsson@office.se

Weblink IP Phone AB
Oscar Civill, Försäljningschef
Telefon nr.: +46 (0)705 18 02 47  
Epost: oscar.civill@weblink.se 


Fakta om Office Sverige AB: Office jobbar med support och försäljning av IT och tekniklösningar. Office finns på 20 orter i Sverige. Office erbjudande innefattar Dokument, Enheter & Appar, Moln & Drift, Möten och Telefonilösningar. Idag finns möjlighet för alla företag att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Office tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag. Office Sverige har idag 110 anställda och omsätter ca 200 Mkr. www.office.se

Fakta om Weblink IP Phone AB: Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.

 

Office i Kiruna och Digital Informationsteknik Norr går samman

Kenneth Andersson, VD Digital Informationsteknik Norr och Office VD i Kiruna, Roger Määttä.

Kenneth Andersson, VD Digital Informationsteknik Norr och Office VD i Kiruna, Roger Määttä.

Office Sverige växer och investerar i Kiruna


Office Sverige AB, som under 2015 gick från att vara en medlemsägd kedja, till en samägd koncern är inne en expansiv fas och genomför nu ytterligare en investering i Sverige och går samman med Digital Informationsteknik Norr AB (Digit).

Bolagen har haft en pågående dialog under lång tid om att det skulle vara positivt för kunder, Office och Digits anställda, som tillsammans med övrig verksamhet helt integreras i Office Kiruna och dess varumärke.

Två lokala verksamheter som kompletterar varandra för att kunna erbjuda en bättre möjlighet att utveckla gemensamma kunders effektivitet och affärer. Många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer mobilt arbetssätt och det finns många möjligheter med nya sätt att samarbeta, dela och hantera information med Office lösningar.

- Genom vårt arbete lokalt i Kiruna och inom Office koncernen har vi nu erbjudits möjligheten att ytterligare utveckla vår affär i regionen. Jag är övertygad om att affären kommer att gynna såväl Digits kunder som Office kunder på både kort och lång sikt i regionen, säger Office VD i Kiruna, Roger Määttä.

- Vi ser fram emot att bli en del av Office. Office erfarenhet och kompetens gör att jag känner mig trygg i att våra kunder får fortsatt god service och ett bredare erbjudande, säger Kenneth Andersson, Digit, som tar en roll som teknisk säljare och affärsutvecklare inom Office i Kiruna.

 

För mer information:

Roger Määttä, Office i Kiruna AB, 070-601 06 66, roger.maatta@office.se
Kenneth Andersson, Digital Informationsteknik Norr AB 070-621 12 12, kenneth@digit-it.se
Thomas Jakobsson, VD Office Sverige AB, 070-826 30 22, thomas.jakobsson@office.se

Digitalisering, vad är det och hur påverkar det dig?

DIGITALISERING.png

Det är mycket prat om digitalisering nu och det kan uppfattas som både stort och svårt. Givetvis finns det många sätt att se på digitalisering. Vi på Office väljer att fokusera på det som vi tror ger mest nytta för dig som företagare, i ert dagliga arbete.

 

Det givna insteget är Office 365. Office 365 är så mycket mer än mail och fildelning. Med Office 365 får du en plattform för att på allvar börja arbeta digitaliserat. Här finns verktyg för att jobba i grupper, med aktiviteter och uppgifter, skapa egna rapporter och underlag utifrån till exempel försäljningsdata, dela information till rätt personer via alla typer av enheter. Möjligheterna är nästan oändliga och det är här vi kommer in. Vi har testat vad som fungerar bra ihop och vilka verktyg som ger mest nytta med en liten insats.

 

Även om många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer flexibelt arbetssätt kan det kännas besvärligt att ta första steget. Det finns många möjligheter att hitta nya sätt att samarbeta, dela och hantera information med Office 365 och där behövs vägledning för att hitta rätt. Låt oss hjälpa dig med det!

En kontakt, Allt du behöver inom IT och teknik för ditt kontor.

 

Rickard Ekström, Key Acount Manager

rickard.ekstrom@office.se

Office Östergötland expanderar

Anette Gesselgren, vd Office Östergötland

Anette Gesselgren, vd Office Östergötland

I våras öppnade IT-företaget Office Sverige AB ett kontor på Gotland och två personer anställdes till Visbykontoret och man siktar på att få snabb tillväxt.

I och med att man öppnade Visbykontoret startar man i "Grannkommunen" till Östergötland. Det nya kontoret blir ett regionalt kontor till Office Östergötland AB och visar att det finns marknadspotential i branschen och dessutom att Office genom sin expansion österut hanterar marknadens teknik- och ekonomiska svängningar.
– Vi har fått ett väldigt positivt mottagande så här långt och många har hälsat oss välkomna till ön. Men det behövs ett väldigt lokalt närvarande för oss för att lyckas, Anette Hesselgren, vd på Office i Östergötland.
 

Tuff konkurrens
– Det har också blivit en hårdare konkurrens de senaste decennierna med större och färre företag som tävlar om kunderna. Affärerna blir mer komplexa och kunderna vill helst ha så få leverantörer som möjligt vilket Office kan tillgodose inom vår bransch.


Ett särdeles driv
Office är ett företag som arbetar med support och försäljning av IT och tekniklösningar i Sverige. Företaget finns idag på 20 orter i Sverige med drygt 110 anställda organiserat i
8 juridiska enheter. Man verkar på en marknad som är oerhört djupt kopplat till tekniska innovationer och landvinningar vilket kräver en kunskap och flexibilitet i försäljningens och servicens alla delar.

Majoritetsägare är Anette Hesselgren i koncernen Office Sverige och hon driver Office Östergötland imponerande.
– År 2005 köpte jag Office dokument av Toshiba som då höll på med kontorsartiklar, skrivare och kopiatorer. Efter moget övervägande tog jag steget trots att det såg mörkt ut för bolaget då. Jag har alltid haft tankar på att driva eget , säger Anette Hesselgren, vd på Office i Östergötland som då var mamma till tre små barn och fortsätter.


– År 2015 var vi åtta bolag som gick ihop och bildade Office och dag har vi breddat vår verksamhet betydligt i Sverige vilket har varit nödvändigt när den nya tekniken utvecklas.


Molnet ersätter papper?
Anette Hesselgren har en lång och gedigen erfarenhet av försäljning och hon startade med det direkt efter hon gått ur skolan. Företaget riktar in sig mest på små och medelstora företag men har även en stor del av offentliga kunder sedan länge.
– Det är säljet som driver mig hela tiden. Men jag omger mig med kompetent personal som kan ekonomi, teknik och det som behövs för vårt företag.


– Jag brukar till kund säga att allt behöver inom IT och Teknik på ditt kontor ryms inom våra fem affärsområden. Vi lyssnar och därefter föreslår vi en skräddarsydda lösningar och vi är alltid bara ett telefonsamtal bort från kunden med vår kontorstäckning.


Miljötänk
Office är certifierade enligt tre certifieringsstandarder, miljö, kvalitet och arbetsmiljö och ett miljötänk genomsyrar hela organisationen.
– En fungerande IT- och tekniklösning ger färre, kortare resor för lokala installationer och inställningar vilket är skonsamt för miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Miljön är också en vinnare med molnlösningar, speciellt eftersom Offices serverhallar drivs av grön el, miljövänlig, naturlig kyla. Miljömärkta produkter är också en viktig aspekt när vi certifierar hårdvara.

 

Tommy Pettersson
Linköpingsposten