Office etablerar sig på Gotland

OFFICE VÄXER MED NYTT KONTOR I VISBY

Office Sverige AB, som under 2015 gick från att vara en medlemsägd kedja, till en samägd koncern är inne en spännande, expansiv fas och etablerar sig nu på Gotland med ett kontor i Visby, för att öka sin lokala närvaro på fler orter i Sverige.

Kontoret i Visby blir ett regionalt kontor till Office i Östergötland AB. Kontoret öppnar den 4:e april och fokus kommer primärt att vara IT, men på sikt kommer Office på Gotland att arbeta med Office samtliga funktionserbjudanden: Arbetsplats, Server, Dokument, Möten och Telefoni som funktion.

”Genom vårt arbete inom Office koncernen har vi nu möjligheten att etablera oss på Gotland och utveckla vår affär i regionen. Våra nya konsulter i Visby som börjar den 4:e april, har en bra lokal kännedom och bred kompetens, inom framförallt IT. Detta kommer gynna våra nationella supportkunder, såväl som lokala bolag på Gotland, som vill ha support från våra duktiga lokala konsulter” - Anette Hesselgren, vd Office I Östergötland AB.

”Lokal teknisk support är nyckeln för att våra kunder effektivt ska kunna använda de digitala verktyg som nu finns tillgängliga, tex Office 365 med Skype, Microsoft Azure, och Telefoni via molnväxel” - Thomas Jakobsson, vd Office Sverige AB.

För mer information:
Anette Hesselgren, VD Office i Östergötland AB, 073-719 30 45, anette.hesselgren@office.se
Thomas Jakobsson, VD Office Sverige AB, 070-826 30 22, thomas.jakobsson@office.se