Fullspäckat seminarie med hockey i Luleå

event_lulea.jpg

Det var ett riktigt fullspäckat seminarieprogram i Luleå under teamat ”Därför ska du flytta din IT och telefoni till molnet”. Där föreläsarna Oscar Civill – Weblink, Nicolai Warner – Aruba, Daniel Krutrök och Annika Rothoff – Office i Luleå berättade inspirerat om respektive lösningsområde inför en fullsatt lokal.

Efter seminariet bjöds det på trevligt mingel och middag innan det var dags och bege sig till hockeyarenan för att se Luleå möta Skellefteå.

Eftersom teknikutvecklingen går rasande fort, så är det tufft att fånga upp och sätta sig in i alla nyheter och begrepp för att se fördelarna beträffande den egna verksamheten. Därför har vi på Office tillsammans med våra samarbetspartners satt samman en seminarieserie där vi försöker klargöra hur man kan använda och utnyttja moderna IT- och telefonilösningar

Läs mer om våra seminarier här