Lyckat lunchseminarium i Bollnäs

Event_bollnäs.jpg

Förra fredagen genomförde Office Mitt ett lyckat lunchseminarium under temat ” ”Den moderna arbetsplatsen och effektivare arbetssätt”. Kunderna bjöds en god lunch och inspirerande talare var, Mikael Dalefur – HP, Mikael Andersson – Toshiba, Christian Lindberg – Aruba och Rickard Ekström – Office.

Responsen från deltagarna var odelat positiv och kommer förhoppningsvis leda till många fina samarbeten i framtiden.

Den tekniska utvecklingen går så rasande fort, vilket gör att det är tufft att fånga upp och sätta sig in i alla nyheter och begrepp för att se och förstå fördelarna för den egna verksamheten.

Office har därför tillsammans med några av våra strategiska samarbetspartners satt samman en seminarieserie där vi lokalt försöker inspirera och klargöra hur våra kunder kan använda och utnyttja moderna IT- och telefonilösningar.

 

Läs mer om våra seminarier här