Samarbeta lätt och effektivt i Teams

samarbete.png

- En del av Office365

Vi på Office har arbetat med Office365 sedan lanseringen för snart 8 år sedan. Som Microsoft Guldpartner har Office365 blivit en stor del av vår vardag där vi hjälper företag och organisationer att på ett enkelt sätt få ut möjligheterna som Office365 erbjuder.

Office365 är en molnbaserad prenumerationstjänst som omfattar de bästa verktygen för dagens arbetssätt. I Office365 kombineras klassledande program som Word, Excel och Outlook med kraftfulla molntjänster som OneDrive och Microsoft Teams, vilket ger alla möjlighet att skapa och dela var som helst på alla enheter.

  • Att enkelt komma i gång och använda Teams

  • Att genomföra digitala videomöten över Internet

  • Att dela och redigera dokument samtidigt

  • Hur man ökar säkerheten genom anpassade rättigheter

  • Hur man anpassa konferensrummet för digitalt samarbete

Vi svarar gärna på era frågor och funderingar kring Teams och Office365.