Digitalisering, vad är det och hur påverkar det dig?

DIGITALISERING.png

Det är mycket prat om digitalisering nu och det kan uppfattas som både stort och svårt. Givetvis finns det många sätt att se på digitalisering. Vi på Office väljer att fokusera på det som vi tror ger mest nytta för dig som företagare, i ert dagliga arbete.

 

Det givna insteget är Office 365. Office 365 är så mycket mer än mail och fildelning. Med Office 365 får du en plattform för att på allvar börja arbeta digitaliserat. Här finns verktyg för att jobba i grupper, med aktiviteter och uppgifter, skapa egna rapporter och underlag utifrån till exempel försäljningsdata, dela information till rätt personer via alla typer av enheter. Möjligheterna är nästan oändliga och det är här vi kommer in. Vi har testat vad som fungerar bra ihop och vilka verktyg som ger mest nytta med en liten insats.

 

Även om många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer flexibelt arbetssätt kan det kännas besvärligt att ta första steget. Det finns många möjligheter att hitta nya sätt att samarbeta, dela och hantera information med Office 365 och där behövs vägledning för att hitta rätt. Låt oss hjälpa dig med det!

En kontakt, Allt du behöver inom IT och teknik för ditt kontor.

 

Rickard Ekström, Key Acount Manager

rickard.ekstrom@office.se