Säljare

Beskrivning av tjänsten

Som säljare hos oss är du en person med högt driv och ett brinnande intresse av att skapa nya kontakter och göra affärer.

Genom att se vad våra potentiella och befintliga kunder har på gång i sin verksamhet och hur de arbetar kan vi möta kundens behov med hjälp av dig. Du kommer utföra säljsamtal, säljmöten, kundbesök och du tror på att varje kontakt kan leda till en affär.

I din roll som säljare arbetar du fritt och lägger upp din planering och dina möten själv. Du ingår i en säljgrupp som sitter i Luleå/Kiruna och består i dagsläget av fyra personer och du har också tillgång till en stor samlad erfarenhet hos samtliga våra medarbetare.

För att trivas i rollen som säljare på Office bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund vilket tillsammans med långsiktiga relationer är centralt i vår verksamhet. Du ska ha ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov.

Vi förväntar oss att du är en sådan person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Du ska vilja prestera bättre idag än vad du gjorde igår och ser hinder som en utmaning och problem som möjligheter.

Formella krav

Vi har krav på att du har några års erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du har arbetat med B2B och har vana av att boka dina egna möten. Vi tror också det är viktigt att du känner till regionen som du kommer att röra dig i. Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet från IT-branschen även om vi i första hand söker dina egenskaper som säljare och affärsman.

Du har ett vaket intresse för teknik och IT som helhet och trivs ute bland människor i nätverkande sammanhang. Du tycker om utmaningar och drivs av individuella och gemensamma mål, har lätt för att kommunicera, är övertygande, skapar förtroende och långsiktiga affärsrelationer - är initiativrik, kreativ samt ser möjligheter i kundens behov och utmaningar. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Anställningsfakta

Office i Norrbotten AB
Placeringsort: Luleå eller Kiruna
Tillträde: Enligt ö k
Arbetstider: Dagtid
Individuell lönesättning tillämpas. Resor i länet kan förekomma, B-körkort är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt
dock senast den 28 april.

Skicka din ansökan till:
ansokan@office.se
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Urban Nilsson, Vd
0920-24 59 02, 070-634 26 54
urban.nilsson@office.se

Jan-Erik Magnström, Affärschef
0920-24 59 10, 070-284 59 10
Jan-erik.magnstrom@office.se