Är du vår kommande affärsutvecklare inom IT?

Som säljare på Office kommer du arbeta i en rådgivande roll med kunders behov av teknik och IT-lösningar. Tjänstens placering är i Jönköpings län och kunderna finns i regionen. Tjänsten innebär att du bokar och är ute på kundmöten och lyssnar in kundens behov och kommer sedan fram till lösningar som kan passa utifrån kundens verksamhet och situation. Du kommer medverka under hela Implementationen och bli kundens personliga kontakt för den miljö som kunden valt. Du kommer i din roll ha stort fokus på problemlösning, kreativitet, dokumentation och lyssnande av behov. Office har tydliga målsättningar och det som förväntas av dig är att nå de uppsatta målen, vilket görs genom att vara kreativ och snabb med att uppfatta kundens behov. Lönen är dels en fast del och en provisions del. 

 

Det finns goda utvecklings-möjligheter inom Office, som är inne i en expansiv fas. Det är bra om du har förkunskaper och ett brinnande intresse för IT och Cloudlösningar, för att du ska vara trygg i en rådgivande och övertygande roll gentemot kunder. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta vardagar, kontorstid.

 

Din profil

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik, försäljning, support och IT-tjänster och som tycker om att arbeta på ett lösningsorienterat sätt. Du har en social framtoning och ett intresse för IT området som helhet. Det finns även goda möjligheter för dig att utvecklas både på ett personligt och professionellt plan. Vi är öppna för nyexaminerade såväl som personer med erfarenhet. Om du är nyexaminerad krävs dock erfarenhet och kompetens inom IT och Cloudtjänster genom exempelvis praktik, extrajobb eller hobbyprojekt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har körkort för personbil (B) samt talar och förstår svenska och engelska obehindrat.

 

Office - Beskrivning av företaget

Office-koncernen är inne en spännande fas i en bransch som präglas av förvandling och nytänkande. Kombinationen av ny teknik, IT-tjänster och klassiska kontorsbehov skapar möjligheten att leverera en säker, tillgänglig och effektiv arbetsmiljö för små och medelstora företag. Office, som gått från att vara en medlemsägd kedja, till en dynamisk, samägd koncern, med en viktig USP: Lokal närhet till kunden och möjlighet att leverera och supportera IT-, Telefoni-, Mötes- och Dokument-lösningar. 

 

Office finns på 20 orter i Sverige. Office omsätter drygt 200 miljoner SEK och har ca 100 anställda. Samtliga kontor har tillgång till det stora företagets resurser, utbildning, erfarenhet och kunskapsutbyte, rikstäckande service och marknadskommunikation, men samtidigt den lilla organisationens flexibilitet och närhet till kunden. Office vänder sig i första hand till företagsmarknaden och offentlig sektor. Office jobbar målmedvetet med miljö, kvalitet och arbetsmiljöfrågor och är certifierade enligt de tre certifieringsstandarderna: ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

 

Svar skickas skriftligen till:
Markus G Beckman VD
Office Småland AB (556680-2038)
Tryckerigatan 1  
571 34 Nässjö

 

Office Småland på facebook