Så här hanterar vi dina uppgifter enligt GDPR

Jag samtycker till insamling och användning av mina personuppgifter i samband med webinaret/eventet samt uppföljande kommunikation.

Jag förstår att vissa uppgifter, inklusive personuppgifter, måste samlas in eller behandlas för att ni ska kunna tillhandahålla produkter eller tjänster jag har begärt eller avtalat för. Jag förstår också att det i vissa fall kan krävas att man använder cookies eller liknande spårning för att tillhandahålla dessa produkter eller tjänster.

Jag förstår att jag har rätt att årligen begära tillgång till all personlig information som ni har fått eller samlat in om mig. Ni kommer tillhandahålla dessa inom rimlig tid i linje med rekommendationer. 

Jag förstår också att jag kan återkalla mitt samtycke och att jag har rätt att glömmas. Om jag återkallar mitt samtycke kommer ni att sluta samla in eller behandla mina personuppgifter. Jag förstår att om jag återkallar mitt samtycke kanske ni inte kan tillhandahålla avtalade produkter eller tjänster till mig och jag kan inte hålla er ansvariga för det. 

På samma sätt, om jag korrekt begär att bli glömd, kommer ni att ta bort de uppgifter ni har om mig eller göra dem otillgängliga. Jag förstår också att om det uppkommer en tvist om mina personuppgifter, kan jag kontakta datainspektionen för att få hjälp med det. Om jag har några frågor angående mina rättigheter eller integritet kan jag kontakta dataskyddsombud@office.se.

Läs mer om Office Integritetspolicy.