Hej – det är vi som är Office!

Vi är ett IT-bolag som varje dag hjälper människor till ett bättre arbetsliv och verksamheter till att bli mer lönsamma, effektiva och konkurrenskraftiga.

Vill du träffas över en fika eller via Teams?

Vad gör vi?

Genom att leverera IT-lösningar hjälper Office små och mellanstora företag att öka IT-mognaden så att de kan dra nytta av digitaliseringens möjligheter och göra dem mer lönsamma, effektiva och konkurrenskraftiga.

Vi sätter människor före tekniken

På andra sidan ettor och nollor och digitalisering finns alltid människor och verksamheter som behöver lita på att IT-miljön är säker och fungerar. Och som behöver stöd och support när allt inte fungerar som det ska.

Office mission är att se till att du får ett bättre arbetsliv.

Hur får du ett bättre arbetsliv?

Vi tror att det krävs mer än bara IT-lösningar för att få ett bättre arbetsliv. Som vi ser det hänger allt ihop och samverkar. Därför ingår utbildning, support och rådgivning i din månadskostnad när du väljer Office helhetslösning kopplad till digitala arbetsplatsen. Vi hjälper dig dra nytta av digitaliseringens möjligheter.

Office är en pålitlig partner

Office har varit verksam sedan 1992 och har levererat säkra IT-lösningar till tusentals nöjda kunder.

Varje verksamhets behov och lösning ser olika ut och av erfarenhet vet vi vad som krävs för att bygga upp, drifta och underhålla en hållbar och säker IT-miljö.

Du är i trygga händer.

.

Varför Office?

Det kanske inte ser ut som vi skiljer oss så mycket från våra konkurrenter. Vi använder i stort sett samma teknik. Vi erbjuder i grunden samma sak. Men det finns skillnader.

Hos Office börjar allt med partnerskap. Det blir bäst när man känner varandra, därför finns vi lokalt, nära dig. Genom att lyssna och förstå på djupet vad du och din verksamhet behöver ser vi till att du verkligen får en skräddarsydd helhetslösning som hjälper verksamheten att bli mer effektiv, lönsam och konkurrenskraftig. Vi vill se dig lyckas och överleva även i framtiden.

Hela vår affärsmodell går ut på att ge dig värde. Vi vill erbjuda en IT-upplevelse som är mycket bättre än alla andras. Vårt huvudfokus är ”Att göra kunden bättre” och det gäller i alla led.

Vi bryr oss verkligen om att det ska bli bra för dig. Säljteamet, utvecklingsteamet, leveransteamet, experterna och supporten är alla inkopplade för att kunna stödja och utveckla dig och se till att du och din verksamhet kan dra nytta av digitaliseringens möjligheter.

Office erbjuder kompletta IT-lösningar. Vi tar helhetsansvar och ser till att din IT-miljö är säker och hållbar.

Vi tror att det behövs bättre alternativ där ute. Ett alternativ där IT-lösningar, arbetsverktyg och arbetssätt blir ett sätt att förbättra arbetslivet – och hela livet. Så att du kan frigöra tid och få tid över till det som är viktigast.

   

Boka möte

Omtanke är en självklar del i vår företagskultur

Office värderingar vägleder och genomsyrar hela vår verksamhet. De här är vad som är viktigt för oss i vår vardag.

Omtanke

Vi hjälper, lyssnar och löser utmaningar – för vi bryr oss. Om varandra, om våra kunder, om orten vi verkar och bor i och om vår miljö.

Omtanke är vårt fundament i allt vi gör.

Närhet

Vi finns på 20 orter runt om i Sverige från Malmö till Kiruna. Nära våra kunder. För oss betyder det lokala närområdet allt.

På nationell nivå samverkar vi så att alla kontor har tillgång till det stora företagets resurser; specialistkompetenser, utbildningar och kunskapsutbyte.

Långsiktighet

Vi tror på ärliga och nära relationer och strävar alltid efter att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för våra kunders behov. Vår intention är att skapa värde.

Nöjda kunder ger nya kunder som förblir kunder. Så tänker vi och så arbetar vi – med långsiktiga relationer.

 

Vi var först!
Vårt företagsnamn ”Office” är från 1992.

– Det är vi som är originalet, Microsoft Office är kopian 😉

20

Orter finns vi på

100+

Medarbetare

30

Års erfarenhet

Office är en oberoende aktör som samarbetar med marknadens främsta leverantörer. Vi väljer den tekniska lösningar och funktioner som fungerar bäst för din verksamhet. Vårt fokus är att göra din arbetsdag bättre.

Vi kvalitetssäkrar vår verksamhet – för oss, för våra kunder och för miljön

ISO-certifieringar

För oss är det självklart att systematiskt arbeta med att förbättra oss. Office jobbar målmedvetet med miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor och är certifierad enligt internationella ISO-standarder: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 27001.

Att jobba enligt ISO innebär att vi hela tiden strävar efter att ge kunderna lite mer, göra vad vi kan för vår miljö och förbättra verksamheten.

  

VLS

Office systematiska arbete i vårt eget VLS utvecklar verksamheten både i bolaget och hos våra kunder. Ständig förbättring för oss innebär ständig förbättring för våra kunder.

Vi vill ha nära relationer med ärlig och rak kommunikation, med en dialog där man ger och tar för att uppnå bästa effekt. Det upplever jag att vi har med Office.

Ulrika Thorstrand
Verksamhets & HR Chef, KFX.

För att få ett bättre arbetsliv krävs mer än bara IT-lösningar

Som vi ser det hänger allt ihop och samverkar. Därför ingår utbildning, support och rådgivning i din månadskostnad när du väljer Office helhetslösning kopplad till digitala arbetsplatsen. Det är det som gör att vårt erbjudande sticker ut.

Office fungerar som en IT-leverantör men känns mer som en arbetskamrat.

För mig är det personliga bemötandet väldigt viktigt. Office förstår vad jag behöver och jag får alltid snabb hjälp.

Gulay Sanli
Ägare Swe Ekonomi

Fika?

Vi längtar efter nästa utmaning!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Du kanske bara vill prata lite över en fika eller på Teams?

Vi älskar att hitta smarta, behovsanpassade och kostnadseffektiva IT-lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Det går också bra att ringa oss på 010-166 80 00.

 

Coffee