Kunskap och inspiration för ett bättre arbetsliv

Vi vill vara din kunskapspartner och delar gärna med oss av våra insikter och kunskap om sånt som gör arbetslivet bättre, roligare och mer hållbart.

Delta i webinar

Anmäl dig till våra kommande live-webinar och hitta inspelade webinar för att hålla dig uppdaterad med hur du kan förbättra ditt arbetsliv.

Office webinars

Upptäck artiklar, kundcase, nyheter, tips med mera

Med 30 års erfarenhet av att ha levererat IT-lösningar till tusentals nöjda kunder har vi inspirerande historier att berätta och insikter att dela med oss av.

Kunskapsbank

Få artiklar och inbjudningar direkt i din inkorg!

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges Integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via email.

Office rekommenderar

Artikel

IT-säkerhet under semestern – Så här får du en säker sommar

Sommaren knackar på dörren och humöret är lika högt som temperaturerna. Solglasögon: check. Strandhäng: check. Men innan du stämplar ut helt och viker dig som en solstol i skuggan, låt oss prata lite digital solkräm – IT-säkerhet.

Kundcase

Så blev Linköpings Stadsmission digitaliserade med hjälp från Office Sverige

En allt mer digitaliserad samtid kräver en digital och modern arbetsplats. Att lyckas med det kan dock te sig som en rejäl utmaning och kan kräva omfattande kunskaper som inte alltid finns nära till hands. Med hjälp av Office kan företag fokusera på sitt, samtidigt som Office ordnar en välfungerande och säker IT-miljö.

Webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt? På det här webinaret har vi bjudit in Henrik Byström, affärsområdeschef Modern Work och Microsoft 365.

OFFICE ERBJUDANDE

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast