Kunskap och inspiration för ett bättre arbetsliv

Vi vill vara din kunskapspartner och delar gärna med oss av våra insikter och kunskap om sånt som gör arbetslivet bättre, roligare och mer hållbart.

Delta i webinar

Anmäl dig till våra kommande live-webinar och hitta inspelade webinar för att hålla dig uppdaterad med hur du kan förbättra ditt arbetsliv.

Office webinars

Upptäck artiklar, kundcase, nyheter, tips med mera

Med 30 års erfarenhet av att ha levererat IT-lösningar till tusentals nöjda kunder har vi inspirerande historier att berätta och insikter att dela med oss av.

Kunskapsbank

Få artiklar och inbjudningar direkt i din inkorg!

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges Integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via email.

Office rekommenderar

Office Whiteboard Microsoft365
Microsoft 365

Har du utforskat Microsofts app Whiteboard ännu? Om inte, så är det dags nu!

Oavsett om du planerar ett projekt eller brainstormar idéer, kan du läsa i vår guide hur denna app kan förändra ditt sätt att samarbeta! I guiden utforskar vi allt från hur du kommer igång till avancerade funktioner som gör möten mer interaktiva och produktiva. Lär dig att förbättra arbetsflöden och öka kreativiteten med hjälp av Whiteboard. Se hur du kan införa detta verktyg i dina dagliga rutiner.

Patrik Dahlin, operativ chef och delägare på JO Sport.
Kundcase

Office levererar helhetslösning till sportdistributören JO Sport – med IT-säkerhet i fokus

Det som började som en enkel förfrågan om att uppgradera kopiatorer blev startskottet till ett långt partnerskap där Office levererar en säker helhetslösning till sportdistributören JO Sport.

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

OFFICE ERBJUDANDE

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast