Office webinars

Se våra spännande webinar där vi bjuder in föreläsare och leverantörer för att prata om aktuella ämnen om sådant som kan förbättra ditt arbetsliv.

Kommande live-webinar

Vi tar nu paus med sändningen av webinar men kommer fortsätta efter sommaren. Så snart nya datum är satta återkommer vi!

Få artiklar och inbjudningar direkt i din inkorg!

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges Integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via email.

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via mail.   

Tidigare webinar

Webinar #4 AI och IT-säkerhet

Lyft din verksamhet med AI och Copilot

Är du nyfiken på hur du kan använda Copilot för att underlätta ditt dagliga arbete? Anmäl dig till vårt webinar och få praktiska tips och inspiration från våra experter.

Vi visar hur du skapar effektiva prompts, ger en live-demo av Copilot i Microsoft 365 och går igenom vad du behöver förbereda i Microsoft 365 för att kunna nyttja Copilot på ett säkert sätt i din verksamhet. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

Det här är fjärde delen av vår webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet.
Webinar #3 AI och IT-säkerhet

Copilot är här! – Är ditt företag redo för AI?

Äntligen är Copilot för Microsoft 365 tillgänglig även för små och medelstora företag!

Lär dig hur Copilot i Microsoft 365 kan förvandla ditt arbete redan idag. På webinaret visar vi bland annat Copilot live och berättar om varför det är så viktigt att integrera AI i din verksamhet på rätt sätt.

Ta reda på om Copilot är rätt AI-verktyg för för att lyfta din verksamhet!

Det här är tredje delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet.
Webinar #2 AI och IT-säkerhet

Copilot – din nya AI-assistent i Microsoft 365

Se vårt webinar och få inspiration och förståelse för hur du kan frigöra tid genom att låta AI göra en del av det repetitiva jobbet åt dig.

På detta webinar får du bland annat se hur Copilot hjälper dig att arbeta smartare och snabbare i Microsoft 365 appar; Word, Excel, Outlook, Teams och PowerPoint.

Vi kommer även introducera dig till Copilot Chat, som låter dig chatta med alla dina Microsoft appar, och så demar vi Bing Chatt Enterprise, en kraftfull AI-chatt för företag.

Det här är andra delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. 
Webinar #1 AI och IT-säkerhet

AI och Microsoft 365 – Ett helt nytt sätt att arbeta

Vi har gått in i en ny omvälvande fas där AI blir en partner och hjälp för att öka produktiviteten i arbetet.

Det här är första delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. Se detta som ett första steg för att öka kunskap kring AI och Microsoft Copilot.

Vill du veta hur du kan använda AI för att förbättra ditt dagliga arbete? Med Microsoft 365 Copilot kan du börja använda AI i de produktivitetsappar du redan använder; PowerPoint, Word, Excel, Outlook, Teams med flera.
Webinar #4 IT-säkerhet

IT-säkerhet och produktivitet – En dag med Microsoft 365

Vill du veta hur du kan höja din produktivitet på ett säkert sätt? I detta scenariobaserade webinar visar vi dig hur du enkelt kan bemästra dina dagliga arbetsrutiner med Microsoft 365 utan att ge avkall på IT-säkerheten.

Vi djupdyker även i ett par avancerade scenarion och tittar på hur du kan spåra och förhindra olika typer av attacker med hjälp av Microsoft 365.
Webinar #3 IT-säkerhet

Hur säker är din Microsoft 365-miljö?

Här lär du dig hur du kan upptäcka sårbarheten i din befintliga IT-miljö med hjälp av Microsoft Secure Score.

Vad Secure Score är och hur du uppnår rätt säkerhetsnivå och mycket mer kommer du få svar på på detta webinar.

Du kommer också få konkreta exempel på hur Microsoft 365 Business Premium förbättrar säkerheten.
Webinar #2 IT-säkerhet

Hur kan du säkra upp din IT-miljö med Microsoft 365?

Säkerhetshoten blir alltmer avancerade och det är något vi på Office tar på största allvar. Det gäller att täppa igen säkerhetshålen i tid.

Är du intresserad av att veta hur du, med hjälp av Microsoft 365, kan skydda din verksamhets IT-miljö mot bland annat cyberattacker, nätfiske och ransomeware?
– Då är detta webinar något för dig.
Webinar #1 IT-säkerhet

Så skyddar du din verksamhet mot säkerhetshot

Många tror att cyberattacker mest drabbar stora, multinationella företag, men så är det inte. Sju av tio IT-angrepp är riktade mot företag som har 5 till 150 anställda.

Är du intresserad av att veta hur du med enkla åtgärder kan förhindra uppemot 99% av alla angrepp?

Du får här reda på vilka säkerhetshot som finns och hur du med olika verktyg och funktioner kan säkra din IT-miljö.
Webinar

Framtidens digitala klinik

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården? Då kan vi tipsa om det här webinaret där bland annat Thomas Olsson från Opus Dental visar nästa generations journalsystem i molnet.
Webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt? På det här webinaret har vi bjudit in Henrik Byström, affärsområdeschef Modern Work och Microsoft 365.
Webinar

Så här fungerar elektronisk fakturahantering

På det här webinaret visar vi hur man kan automatisera hela processen av leverantörsfakturor med hjälp av MediusGo, s k elektronisk fakturahantering.
Webinar

Vad krävs för ett lyckat införande av Microsoft Teams?

Har du planer på att införa Microsoft Teams i din verksamhet? Det är inte bara att trycka på en knapp. Utan en genomtänkt strategi och gemensamt arbetssätt tappar man lätt kontrollen…

Du kanske också är intresserad av

Patrik Dahlin, operativ chef och delägare på JO Sport.
Kundcase

Office levererar helhetslösning till sportdistributören JO Sport – med IT-säkerhet i fokus

Det som började som en enkel förfrågan om att uppgradera kopiatorer blev startskottet till ett långt partnerskap där Office levererar en säker helhetslösning till sportdistributören JO Sport.

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

Artikel

Hur ska du tänka kring IT-säkerheten vid distansarbete?

Fortsatta restriktioner gör att många fortsätter jobba på distans. Detta ställer höga krav på IT-säkerheten. Här ger Mathias Östman, Operativ chef över nationella supporten på Office Sverige, inblick i hur Office Support tänker kring IT-säkerheten och distansarbete.

OFFICE ERBJUDANDE

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast