Office webinars

Se våra spännande webinar där vi bjuder in föreläsare och leverantörer för att prata om aktuella ämnen om sådant som kan förbättra ditt arbetsliv.

Kommande live-webinar

Vi tar nu paus med sändningen av webinar men kommer fortsätta efter sommaren. Så snart nya datum är satta återkommer vi!

Få artiklar och inbjudningar direkt i din inkorg!

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges Integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via email.

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via mail.   

Tidigare webinar

Webinar #4 IT-säkerhet

IT-säkerhet och produktivitet – En dag med Microsoft 365

Vill du veta hur du kan höja din produktivitet på ett säkert sätt? I detta scenariobaserade webinar visar vi dig hur du enkelt kan bemästra dina dagliga arbetsrutiner med Microsoft 365 utan att ge avkall på IT-säkerheten.

Vi djupdyker även i ett par avancerade scenarion och tittar på hur du kan spåra och förhindra olika typer av attacker med hjälp av Microsoft 365.
Webinar #3 IT-säkerhet

Hur säker är din Microsoft 365-miljö?

Här lär du dig hur du kan upptäcka sårbarheten i din befintliga IT-miljö med hjälp av Microsoft Secure Score.

Vad Secure Score är och hur du uppnår rätt säkerhetsnivå och mycket mer kommer du få svar på på detta webinar.

Du kommer också få konkreta exempel på hur Microsoft 365 Business Premium förbättrar säkerheten.
Webinar #2 IT-säkerhet

Hur kan du säkra upp din IT-miljö med Microsoft 365?

Säkerhetshoten blir alltmer avancerade och det är något vi på Office tar på största allvar. Det gäller att täppa igen säkerhetshålen i tid.

Är du intresserad av att veta hur du, med hjälp av Microsoft 365, kan skydda din verksamhets IT-miljö mot bland annat cyberattacker, nätfiske och ransomeware?
– Då är detta webinar något för dig.
Webinar #1 IT-säkerhet

Så skyddar du din verksamhet mot säkerhetshot

Många tror att cyberattacker mest drabbar stora, multinationella företag, men så är det inte. Sju av tio IT-angrepp är riktade mot företag som har 5 till 150 anställda.

Är du intresserad av att veta hur du med enkla åtgärder kan förhindra uppemot 99% av alla angrepp?

Du får här reda på vilka säkerhetshot som finns och hur du med olika verktyg och funktioner kan säkra din IT-miljö.
Webinar

Framtidens digitala klinik

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården? Då kan vi tipsa om det här webinaret där bland annat Thomas Olsson från Opus Dental visar nästa generations journalsystem i molnet.
Webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt? På det här webinaret har vi bjudit in Henrik Byström, affärsområdeschef Modern Work och Microsoft 365.
Webinar

Så här fungerar elektronisk fakturahantering

På det här webinaret visar vi hur man kan automatisera hela processen av leverantörsfakturor med hjälp av MediusGo, s k elektronisk fakturahantering.
Webinar

Vad krävs för ett lyckat införande av Microsoft Teams?

Har du planer på att införa Microsoft Teams i din verksamhet? Det är inte bara att trycka på en knapp. Utan en genomtänkt strategi och gemensamt arbetssätt tappar man lätt kontrollen…

Du kanske också är intresserad av

Artikel

IT-säkerhet under semestern – Så här får du en säker sommar

Sommaren knackar på dörren och humöret är lika högt som temperaturerna. Solglasögon: check. Strandhäng: check. Men innan du stämplar ut helt och viker dig som en solstol i skuggan, låt oss prata lite digital solkräm – IT-säkerhet.

Kundcase

Så blev Linköpings Stadsmission digitaliserade med hjälp från Office Sverige

En allt mer digitaliserad samtid kräver en digital och modern arbetsplats. Att lyckas med det kan dock te sig som en rejäl utmaning och kan kräva omfattande kunskaper som inte alltid finns nära till hands. Med hjälp av Office kan företag fokusera på sitt, samtidigt som Office ordnar en välfungerande och säker IT-miljö.

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

OFFICE ERBJUDANDE

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast