Välkommen att bli en av oss!

Vill du arbeta med härliga medarbetare i team och ständigt utveckla dina kompetenser? Vill du vara med och skapa värde för vår kunder? (Har du ett stort teknikintresse?) Då vill vi gärna träffa dig!

Kontakta oss

Varför jobba på Office?

Ja, varför ska du jobba på Office – det finns ju så många andra IT-bolag?
Det enkla svaret är för att vi bryr oss på riktigt!
Alla vi som jobbar här delar samma värdering – omtanke – vi bryr oss om varandra. Vi bryr oss om att det ska gå bra för våra kunder och att de ska få ett bättre arbetsliv. Vi bryr oss om orten vi verkar och bor i och vi bryr oss om vår miljö.

Vår företagskultur
– Kom som du är och var dig själv

Hos oss ska alla känna sig uppskattade och respekterade – inte bara för sin kompetens utan främst som människor.

Medarbetare berättar

Jag kan ärligt säga att jag trivs otroligt bra med min arbetsgivare Office

Det som gör att jag trivs så bra är att jag känner både stöd, krav och förtroende i mitt arbete. Och så trivs jag med att jobba nära mina kunder. Jag älskar utmaningar och upplever att jag fortsätter att växa och utvecklas tillsammans med mina kollegor. Det bidrar till att vi kan göra stor nytta hos våra kunder och det känns meningsfullt!

Jenny Nilsson, KAM.

 

Medarbetare berättar

Jag tycker det är roligt och utvecklande att jobba på Office

Att jobba på office är roligt för det är en lyhörd arbetsgivare när det gäller alla medarbetares och kunders behov. Eftersom Office vill ligga i framkant gör det att jag som medarbetare också behöver utvecklas och det får jag stöd för.

Att känna gemenskap är en viktig faktor och det är något som finns i hela Office!

Luis Wedin, säljare.

 

Office Affärsidé

Vi levererar IT-lösningar som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet.

Teamwork

Att samarbeta mellan olika team är en naturlig del av vår vardag

Oavsett du jobbar i säljteamet, utvecklingsteamet, leveransteamet, expertteamet eller i supporten jobbar vi tillsammans för att skapa värde för kunden.

Vi hjälper kunden till ett bättre arbetsliv.

En lärande kultur

Vi på Office är nyfikna och vi lär oss nytt för att sedan dela med oss av våra kunskaper och insikter

Som medarbetare på Office är du en viktig del som utvecklar oss och våra kunder.

Med konstant kompetenshöjning utvecklar och inspirerar vi varandra, våra kunder och partners.

Vi hjälper varandra att bli bättre.

Att trivas och må bra

Vi strävar efter en bra balans mellan arbete och privatliv

Vi lever i en högteknologisk värld, men de viktigaste tillgångarna vi har är våra fantastiska medarbetare. Vi skulle inte kunna åstadkomma det vi gör varje dag utan dem.

Vi vet att livet inte bara handlar om arbete och förstår att våra medarbetare behöver tid för återhämtning för att må bra. Det, i sin tur, hjälper verksamheten att blomstra.

Förmåner

Vad kan vi erbjuda dig som anställd?

Office är en pålitligt arbetsgivare som jobbar med trygga anställningar, kollektivavtal och löneförmåner och det har vi gjort i 30 år. Vi vill att du ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt. Därför erbjuder Office bland annat alla anställda friskvårdsbidrag.

Med omtanke som gemensam värdegrund borgar det för att du får fina medarbetare och kundrelationer.

Vår hållbara värdegrund

Ekologisk hållbarhet

Vi satsar på att minimera vår egen miljlöpåverkan. För oss är det helt avgörande att se till att våra produkter och tjänster främjar hållbarhet.

Vår hållbarhetsstrategi är en del av vår affärsstrategi, och vi tar ansvar för att följa aktuell lagstiftning, regler och krav samt arbeta för ständiga förbättringar i vårt hållbarhetsarbete. Office ska fortsätta förebygga och minska miljöbelastningen från verksamheten genom ett systematiskt miljöarbete med en strävan mot ständiga förbättringar.

Därför jobbar Office målmedvetet med miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor och är certifierad enligt internationella ISO-standarder: ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.


Ekonomisk hållbarhet

För Office är det självklart att agera ärligt, öppet och etiskt mot medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Med vår affärsmodell, där vi erbjuder IT som en flexibel tjänst istället för fasta produkter, effektivisera vi användandet och minskar miljöpåverkan.

Som leverantör i IT-branschen har Office en viktig roll att fylla och ett stort ansvar att ta för att bidra till digitalisering och en hållbar samhällsutveckling.

 

Jämställdhet och mångfald

Office ska vara en attraktiv arbetsplats för alla. Att ha en verksamhet och attityd som präglas av jämställdhet och mångfald är för oss en självklarhet.

Vårt mål är att attrahera, välkomna, behålla och utveckla bra medarbetare. Vi utesluter ingen i vår strävan mot en arbetsplats där alla behandlas lika. Att ha arbetsplatser med stor variation på kön, ålder och etniska bakgrunder bidrar till en bättre arbetsmiljö och är något Office strävar efter.


Social hållbarhet

Alla människor har inte möjlighet till ett gott liv. Vi vill dela med oss till andra organisationer så att de kan hjälpa människor i olika utsatta situationer, för att vi bryr oss!

Varje år skänker vi pengar till välgörenhetsorganisationer. Några vi har stöttat under åren är; Stadsmissionen, UNICEF och Rädda Barnen.

En ny chans för barnen på ön Leyte
Sedan 2016 stödjer Office barnen på Santiago Elementary School på ön Leyte i Filippinerna. Genom att vara med och bidra till att ge barnen en bra start hoppas vi skapa ökade möjligheter för dem att lyckas i framtiden.
Läs mer om hjälpprojektet.

Lediga jobb

Är du intresserad av att arbeta hos oss så finns vi på 20 orter i Sverige. Välkommen att skicka in ditt CV!

Office söker

Vill du bli en viktig del av vårt säljteam i Växjö eller Halmstad?

Föreställ dig en vardag där du är central för våra kunders framgång och vår verksamhet. Som säljare hos oss får du chansen att träffa kunder, hjälpa dem hitta nya digitala lösningar och skapa arbetsmiljöer som är både enkla och tillfredsställande.

Är du redo att ta steget och bli en del av ett skönt gäng? Välkommen att kontakta GreatGroup som är vår rekryteringspartner.

Läs mer (länkarna öppnas i ny flik):   
Växjö     Halmstad

Vi ser fram emot att höra från dig! 🚀

 

Medarbetare berättar

Att jobba på Office är en resa av ständigt lärande och utveckling

Det som gör att jag trivs så bra är att jag känner både stöd, krav och förtroende i mitt arbete. Och så trivs jag med att jobba nära mina kunder. Jag älskar utmaningar och upplever att jag fortsätter att växa och utvecklas tillsammans med mina kollegor. Det bidrar till att vi kan göra stor nytta hos våra kunder och det känns meningsfullt!

Linda Snejde, kundansvarig säljare.

 

Hittar du inget jobb som känns spännande just nu? Prenumerera på lediga jobb

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges Integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via email.

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om lediga jobb via mail.   

Bli först med att få information om lediga jobb. 

Kontakt

Låter vi som en arbetsplats som skulle passa dig? Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

VD/Regionchef Mitt

Tomas Allder

tomas.allder@office.se
Intresseanmälan

Kontakta oss och säg hej!

Ladda upp din CV för att introducera dig så tar vi det från där.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att ringa oss på 010-166 80 00. 

Ladda upp ditt CV (i pdf-format)
FAQ

Här är några av de vanligaste frågorna vi får vid anställning

 • På Office ger vi människor möjlighet att utveckla sin kompetens och karriär. Vi tror på att ständigt utveckla sig och lära nytt i arbetet. Inlärning börjar i det dagliga jobbet och handlar om att ta sig an nya projekt eller uppgifter, eller att ifrågasätta status quo och förbättra arbetssätt med hjälp av ett nytt perspektiv.

  Interna utbildningar – kompetensöverföring

  Våra medarbetare har gedigna kompetenser som du kan nyttja och vi jobbar ständigt på nya vägar för att tal del av varandras kunskap.

  Samarbete med våra partners

  Office samarbetar med, och är guldpartner till, Microsoft och har och därigenom tillgång till licensiering, utbildningar, rådgivning och resurser.

  Vi har också tillgång till kompetenshöjande aktiviteter från våra utvalda leverantörer.

  Individuella utbildningar vid behov

  Varje anställd hos oss tittar över sitt kompetensbehov tillsammans med sin chef. Vi bekostar certifieringar och utbildningar för din roll och stöttar dig i din utveckling.

 • Hos oss ges du möjligheten att göra karriär tillsammans med oss, även internt. Vi arbetar mycket i team i olika projekt med många olika ansvarsområden. Vi hjälper varandra att bli bättre genom att ta lärdom av, och dela med oss av, vandras kunskaper och erfarenheter och vi är öppna för våra anställdas idéer. Det viktigaste för oss är att du känner att du kan växa i din roll och/eller ta dig an nya uppgifter.

 • Små och medelstora företag med behov av en ”IT-avdelning”. Vi har kunder inom alla branscher och vi jobbar både inom privat och offentlig sektor. Vi har även specifik branschkompetens inom bland annat dentalhälsan, fastighetsbolag, ekonomi och redovisning. Ytterligare exempel på branscher våra kunder jobbar inom: Advokatbyrå, byggbranschen, fraktbolag. Det gör också att vi inte är konjunkturkänsliga och kan erbjuda stabila anställningar utöver utvecklingspotential.

 • Vi har en prestigelös kultur där vi lyfter varandra och känner gemenskap. Här får du vara den du är. Vi har kul tillsammans. Det är vår företagskultur som bidrar till att våra medarbetare vill stanna på företaget. Vår personalomsättning är extremt låg vilket såklart är ett bra betyg på att vi trivs tillsammans!

  Office är kollektivavtalsanslutna.

  Personlig utveckling: Kompetensutvecklingen sker såväl genom en personlig plan men även på en kollektiv nivå tillsammans med dina medarbetare, och ofta tack vare dina duktiga arbetskamrater!

  Självklart har alla som jobbar hos oss tillgång till ett friskvårdsbidrag för att ta hand om sig själva.

  Alla våra anställda har möjlighet till sjukvårdsförsäkring.

  Alla våra anställda erbjuds rabatt på drivmedel.

 • Antingen låter vi ett rekryteringsföretag sköta rekryteringen eller så sköter vi det inom Office. Vi lägger ut jobbannonser på hemsidan, på sociala medier - Facebook och LinkedIn.

  Många rekryteringar sker också via tips och personliga kontakter.

  Låter en platsannons intressant – kontakta oss! Vi vill gärna att alla som är intresserade av jobbet hör av sig till oss, trots att alla kriterier inte är uppfyllda. Det är inte bara vad du har gjort tidigare som är det viktiga utan också vad du vill göra framåt och vem du är som person.

  Ta även en titt på vår hemsida och karriärsida för att få en bättre bild av vilka vi är, vad vi gör och hur det är att arbeta hos oss. Fundera vad du kan bidra till vår verksamhet.

  Vi går igenom ansökningar löpande och återkoppla till dig så snart vi kan. Har du en passande profil kontaktar vi dig för en kortare telefonintervju där vi stämmer av kompletterande frågor till din ansökan. Om det är aktuellt att gå vidare efter samtalet brukar vi ha en eller flera intervjuer.

 • Våra normala arbetstider är mellan 08.00-17.00.

  Men arbetstiderna kan variera, beroende på arbetsuppgifter. Vi anpassar oss efter våra kunder.