Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

Microsofts mål är att ge alla människor tillgång till Copilot. Med mer än 5 miljarder chattar och mer än 5 miljarder bilder hittills har de nu nått ännu en milstolpe på vägen.
 
Nu tar Microsoft ett steg framåt genom att introducera Copilot Pro och utökar tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365 till företag av alla storlekar.

Introduktion av Copilot Pro

Copilot Pro är en ny prenumerationstjänst som erbjuder avancerade AI-funktioner för individuella användare.

Tänk dig en AI som förstår dig över flera enheter, som en trogen följeslagare från webben till din dator och appar. Och ja, du har även tillgång till den i Microsoft 365, i dina favoritappar som Word, Excel, och PowerPoint. Plus, du har tillgången till de nyaste och snabbaste AI-modellerna, som GPT-4 Turbo.

Den inkluderar även en förbättrad AI-bildskapande och möjligheten att skapa egna Copilot GPT:s, skräddarsydda för specifika ämnen.

Copilot för Microsoft 365 – Nu tillgängligt för alla företag

Det tidigare minimikravet på 300 enheter för kommersiella planer och endast tillgänglighet för Office 365 E3 och E5-kunder – är nu borttaget! 

Nu kan även företag med Microsoft 365 Business Premium och Business Standard licenser, dra nytta av Copilot i Microsoft 365.

Tänk på möjligheterna när Copilot vävs in i allt från epost till möten och dokument. Effektivitet på en helt ny nivå!

Office är certifierad Microsoft Guldpartner så du kan köpa Copilot för Microsoft 365 direkt av oss.

Spännande nya funktioner i Copilot

Copilot blir bara smartare och mer anpassningsbar.
  • Copilot GPT:s som anpassar sig efter dina behov. Det är som att ha en egen AI-assistent specialiserad på just det du behöver hjälp med.
  • Copilot mobilapp Ta med dig din AI-assistent vart du än går – både för Android och iOS. Frågor och chattar synkas smidigt mellan telefon och dator.
  • Integration i Microsoft 365 mobilappen Flytta ditt AI-genererade innehåll direkt till Word eller PDF med en enkel knapptryckning. Det är som magi i din ficka!

Sammanfattning – en ny era med AI

Med Copilot Pro och utökad tillgänglighet av Copilot för Microsoft 365 står vi inför en ny era och förändring i hur vi arbetar och producerar. Det handlar inte  bara om att arbeta smartare; det handlar om att transformera hela arbetsprocessen. Microsofts senaste innovationer ger oss alla verktyg vi behöver!

Är du redo för Copilot? – Tänk på följande innan du tar steget mot implementering

Vi på Office vill vi dela med oss av några tankar som vi tycker är viktiga att överväga inför införandet av Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365.
  1. Säkerhet och sekretess är A och O: Med AI alltmer inbäddad i våra dagliga processer, kan vi inte nog understryka vikten av datasekretess och skydd. Det är kritiskt att förstå hur Microsoft hanterar dessa aspekter i sina AI-verktyg.
  2. Utbildning och support: Nyckeln till framgång ligger i hur väl ditt team förstår och använder dessa verktyg. Se till att det finns utbildningsresurser och supporttjänster tillgängliga.
  3. Kostnadseffektivitet och ROI: Varje företagsledares fokus. Det är viktigt att se över hur dessa AI-lösningar kan minska kostnader, optimera effektivitet och stärka beslutsprocesserna inom ditt företag.
  4. Förbättrad kundupplevelse: Tänk på hur dessa verktyg kan höja nivån på kundtjänsten. Det kan inkludera allt från automatisering av kundtjänst till anpassning av marknadsföringsstrategier. Kundupplevelsen är allt!
  5. Anpassning och integration: Utöver de standardfunktioner som erbjuds, ser vi stora möjligheter i hur dessa AI-verktyg kan skräddarsys och smidigt vävas in i verksamhetens system och processer.
  6. Framtida uppdateringar och utveckling: AI-världen förändras i rasande fart. Att hålla sig ajour med de senaste uppdateringarna och utvecklingarna från Microsoft säkerställer att ditt företag alltid ligger ett steg före.


Här på Office jobbar vi hårt för att alla ska förstå och kunna använda AI. För att säkert kunna integrera AI på våra arbetsplatser, lägger vi stor vikt vid IT-säkerhet. Vårt mål är att bidra till en säker arbetsmiljö där AI fungerar som en värdefull resurs i vårt dagliga arbete.

Vi är entusiastiska över tekniken och dess potential att förändra vårt sätt att arbeta. Är du redo att utforska hur Copilot kan förbättra arbetsflödena i din verksamhet och skapa nya vägar till ökad produktivitet?

Vi är här för att hjälpa dig att upptäcka alla dessa möjligheter och se till att du får ut det mesta av dem. Kontakta oss om du är nyfiken på Copilot och vill lära dig mer!


Dela i sociala medier:

Mer kunskap och inspiration

Webinar Copilot – din nya AI-assistent i Microsoft 365

Se vårt webinar och få inspiration och förståelse för hur du kan frigöra tid genom att låta AI göra en del av det repetitiva jobbet åt dig.

På detta webinar får du bland annat se hur Copilot hjälper dig att arbeta smartare och snabbare i Microsoft 365 appar; Word, Excel, Outlook, Teams och PowerPoint.

Vi kommer även introducera dig till Copilot Chat, som låter dig chatta med alla dina Microsoft appar, och så demar vi Bing Chatt Enterprise, en kraftfull AI-chatt för företag.

Det här är andra delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. 

Webinar AI och Microsoft 365 – Ett helt nytt sätt att arbeta

Vi har gått in i en ny omvälvande fas där AI blir en partner och hjälp för att öka produktiviteten i arbetet.

Det här är första delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. Se detta som ett första steg för att öka kunskap kring AI och Microsoft Copilot.

Vill du veta hur du kan använda AI för att förbättra ditt dagliga arbete? Med Microsoft 365 Copilot kan du börja använda AI i de produktivitetsappar du redan använder; PowerPoint, Word, Excel, Outlook, Teams med flera.

Patrik Dahlin, operativ chef och delägare på JO Sport.

Kundcase – Office levererar helhetslösning till sportdistritbutören JO Sport – med IT-säkerhet i fokus

Det som började som en enkel förfrågan om att uppgradera kopiatorer blev startskottet till ett långt partnerskap där Office levererar en säker helhetslösning till sportdistributören JO Sport.

Här berättar Patrik Dahlin, operativ chef och delägare på JO Sport, hur de med hjälp av Office, tog steget in i molnets värld, stärkte sin IT-säkerhet och skapade en framtidssäker plattform som ger dem en stor konkurrensfördel.
OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast