Säljare till Office i Östergötland

Tänk dig en vardag där du är viktig varje dag. Viktig för våra kunders verksamhet och viktig för oss i bolaget. Lägg till att du träffar kunder, får hjälpa de att hitta nya digitala lösningar och skapar miljöer som är enkla och tillfredsställande att jobba i. Vi är så stolta över det jobb vi gör tillsammans med våra kunder och vill gärna ha med dig i båten.


Som säljare hos oss på Office har du en varierad vardag som kräver ditt engagemang och ett högt driv, som ger dig glädje och energi.

Vi finns i hela Sverige men den här rollen kommer ha Östergötland som marknad. Vi har kontor i både Norrköping och Linköping, är ett skönt gäng på 10 personer som sköter om många nöjda befintliga och nya kunder som vill ha din kärlek.

Vi jobbar med att skapa ett bättre arbetsliv! Vi är ett IT-bolag som inte bara levererar IT-lösningar, vi är kundernas partner som stöttar de hela vägen och ser till att deras verksamhet utvecklas. Och istället för att göra en superlång annons, kolla in och läs mer här på hemsidan.

För att lyckas på jobbet behöver du ha stor verksamhetsförståelse, du vet hur ett bolag drivs och vilka processer som är viktiga för att de ska må bra och utvecklas. Du har med andra ord jobbat ett tag, gärna med sälj eller IT.

Säljet drivs tillsammans med Anette och Per som är riktigt erfarna i de här frågan. Det de inte kan om branschen, behöver man inte veta. Anette kommer vara din coachande ledare och hon har ett härligt tempo som är lätt att dras med i. Hon har höga krav på måluppfyllelse men gör det på ett lättsamt och motiverade sätt.

Behöver man kunna IT/Print?

Svaret är såklart: Gärna!! Men vi tror att ditt intresse för förändring och förbättring av administrativa processer och förmåga att bygga stabila långsiktiga relationer är viktigare. Men självklart behöver du ha ett intresse och vilja att utveckla dessa skills om du inte redan besitter de. Vi gör många av våra affärer som ett team men du är viktig för att se till att vi har affärsmöjligheter ☺️ 

Vill du jobba med ett skönt gäng som tar sina kunders vardag på största allvar! Tveka inte att höra av dig till oss med ditt intresse.

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

  • En kort bakgrund om dig själv, och varför du lockades att söka.
  • Berätta om dina erfarenheter du tror att du har mest nytta av hos oss.
  • Vad är din främsta styrka och din största utvecklingspotential

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Group som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-10 70 10.

Till ansökningsformulär.

Varmt välkommen med din ansökan!