Pressmeddelande

Office vinner förnyat ramavtal med Kammarkollegiet

Office Sverige har tecknat ett nytt ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet för ”Skrivare som tjänst och produkt”. Avtalet löper under fyra år med start 22 februari 2023.


Avtalet omfattar både köp och hyra eller upphandling som en tjänst och innefattar olika typer av skrivare med tillhörande programvaror, förbrukningsmaterial samt service, underhåll och support.

Anette Hesselgren, Regionchef Öst på Office Sverige, ansvarig för det nya ramavtalet;

– Det känns bra att få en bekräftelse på att Office kan erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna till konkurrenskraftiga priser. Vi ser fram emot att ta itu med utmaningarna som kommer med detta avtal och kommer fortsätta att ge den högsta kvaliteten och bästa servicen under hela avtalsperioden!

Utöver Office har ytterligare fem leverantörer tilldelats ramavtal. Avrop kommer att ske genom ”förnyad konkurrensutsättning”.

Här kan du läsa mer om gällande ramavtal, förnyad konkurrensutsättning och särskild fördelningsnyckel. Där hittar du även produktblad för respektive skrivare
   

Dela i sociala medier:
Kontakt

Vill du veta mer om våra lösningar för offentliga verksamheter? Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Regionchef Öst

Anette Hesselgren

anette.hesselgren@office.se

Mer kunskap och inspiration

Webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt? På det här webinaret har vi bjudit in Henrik Byström, affärsområdeschef Modern Work och Microsoft 365.

Artikel

Hur ska du tänka kring IT-säkerheten vid distansarbete?

Fortsatta restriktioner gör att många fortsätter jobba på distans. Detta ställer höga krav på IT-säkerheten. Här ger Mathias Östman, Operativ chef över nationella supporten på Office Sverige, inblick i hur Office Support tänker kring IT-säkerheten och distansarbete.

Office tipsar!

Checklista för att skapa framgångsrika videokonferenser

I dessa tider gäller det att hitta alternativa lösningar där vi kan mötas utan att resa. Boka inte av din konferens – boka om till en digital videokonferens istället.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast