Event

Positiv respons från deltagarna i Halmstad

I Torsdags genomförde Office ytterligare ett lyckat lunchseminarium under temat ”IT säkerhet i mobilen och i molnet”. Kunderna bjöds en god lunch på Restaurang Chalenius & Friends innan seminariepasset där Andreas Åkerlundh - Trend Micro, Maria Wikström – Weblink och Thomas Jakobsson från Office gav inspirerande presentationer. Responsen från deltagarna var odelat positiv och kommer förhoppningsvis leda till många fina samarbeten i framtiden.

Den tekniska utvecklingen går så rasande fort, vilket gör att det är tufft att fånga upp och sätta sig in i alla nyheter och begrepp för att se och förstå fördelarna för den egna verksamheten.

Office har därför tillsammans med några av våra strategiska samarbetspartners satt samman en seminarieserie där vi lokalt försöker inspirera och klargöra hur våra kunder kan använda och utnyttja moderna IT- och telefonilösningar.

    

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

VD/Regionchef Syd

Anders Johansson

anders.johansson@office.se

Mer kunskap och inspiration

Artikel

Hur ska du tänka kring IT-säkerheten vid distansarbete?

Fortsatta restriktioner gör att många fortsätter jobba på distans. Detta ställer höga krav på IT-säkerheten. Här ger Mathias Östman, Operativ chef över nationella supporten på Office Sverige, inblick i hur Office Support tänker kring IT-säkerheten och distansarbete.

Artikel

Vad har GDPR med utskrifter att göra?

Den nya Dataskyddsförordningen GDPR som ersätter PUL och som bland annat reglerar hur personuppgifter hanteras av företag och myndigheter är ett hett ämne för närvarande.

Artikel

IT säkerhet – en fråga om överlevnad

I vårt moderna samhälle har IT blivit något som vi inte kan klara oss utan, det är nog uppenbart för alla. IT är idag en så vital del av vår infrastruktur att den kan jämställas med el, mat och vattenförsörjning.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast