Skalbar IT för kliniker inom dentalbranschen

Vi förstår utmaningarna inom din bransch och erbjuder lösningarna som är utvecklade för din verksamhet och som ger utrymme för att växa.

Boka möte – jag vill veta mer!

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården?

Kliniker har speciella behov och av erfarenhet vet vi vad som krävs när det gäller att bygga upp, drifta och underhålla en tillförlitlig och säker IT-miljö.

Inga fler kostsamma driftsstopp

När IT-systemen ligger nere och patienterna blir tvungna att vänta blir alla lidande. 

Vi hjälper dig eliminera risken för att det ska hända genom att förbättra dina system, se till att nätverket och alla uppkopplade datorer är säkra och göra kontinuerliga backuper på viktig data som email, journaler och dokument.

Säg adjö till dataförlust och intrång

Kostnaderna för dataintrång och dataförlust kan bli en dyrköpt historia. Det ”gamla” sättet att ha lokala servers på praktiken är en säkerhetsrisk.

Office erbjuder centraliserade lösningar som vi kör i vår egen molnserver. All data förvaras i säkra serverhallar i Sverige. 

Säkerhetsautomatisering används för att övervaka nödvändiga systemuppdateringar och misstänkt aktivitet och skyddar dig mot skadlig kod, dataintrång och HIPAA-överträdelser.

Vi ser till att du alltid har uppdaterade programvaror för att skydda dig mot säkerhetsrisker.

Skulle det värsta hända behöver du veta att din data kan återställas. Vi säkrar upp all data med ett omfattande backupsystem. Din data är i trygga händer.

Support

Du får obegränsad tillgång till vår fantastiska support som är insatta i programvaror för dental IT; Opus Dental (certifierade), Alma, Muntra, Carita, Dental Eye, Onepix, Romexis m fl.

Uppstartshjälp

För att du snabbt ska komma igång hjälper vi dig under uppstarten. Varje kliniks tekniska behov och lösning ser olika ut. Vi anpassar IT-miljön så att den passar för din verksamhet och stöttar medarbetarna genom hela processen. 

Full kontroll över IT-kostnaderna 

Med en fast månadskostnad får du full kontroll över IT-kostnaderna. Med Office lösningar betalar du bara för det du använder, inga oförutsedda kostnader. Vi tar helhetsansvar för IT-miljön.

Framtidssäker IT

Vi jobbar proaktivt och ser till att du alltid har de senaste tekniklösningarna.

Du får framtidssäkra lösningar som är lätt att skala upp eller ner alltefter förändrade behov.

ISO-certifierade

Office jobbar målmedvetet med miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor och är certifierade enligt de tre standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Det säkerställer att våra produkter och lösningar går i linje med de krav som finns i hållbarhetsstandarder och miljömärkningar.

Slutsatsen

För att kliniker ska fungera smärtfritt så behöver IT-miljön vara säker och fungera felfritt. Det ska bara fungera! 

Oavsett du har en egen praktik eller är del av en gruppraktik eller kedja tar Office helhetsansvar för din IT-miljö. Du får den senaste teknologin, IT-säkerhet och har full kontroll på IT-kostnaderna. Som stöd har du alltid tillgång till vår support.

Eftersom vi har kontor på 20 platser i Sverige kan vi ha en tekniker på plats inom två timmar. Du är i trygga händer.

För dig innebär det mer tandvård, mer sinnesro och mindre IT.

 Vår mission är att se till att du får ett bättre arbetsliv. 

 

Boka möte

Inspireras av våra kunder

Office har varit verksamma sedan 1992 och har levererat IT-lösningar till tusentals nöjda kunder. Bland våra kunder inom dental IT finns både stora kedjor och mindre tandläkarpraktiker.

helhetslösning dental it

För att klara IT-utmaningarna krävdes en lyhörd partner

Ta del av intervjun från webinaret “Framtidens digitala klinik” där Niklas Virta, vice VD på Aqua Dental berättar om hur de har löst IT-tekniken på sina tretton kliniker och vad som är viktigt för dem.

Läs om Aqua Dentals utmaningar och lösning

 

Vad ska du göra med all tid som du tjänar in med digitala lösningar?

Lägga mer tid på dina fritidsintressen? Hitta på något med familj eller vänner…eller jobba?

Så frigör du tid med Office IT-lösningar

SE OFFICE INSPELADE WEBINAR

Framtidens digitala klinik

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården?

Då kan vi tipsa om det här webinaret där bland annat Thomas Olsson från Opus Dental visar nästa generations journalsystem i molnet.


SÅ HÄR BLIR DU KUND HOS OSS

3 steg för att snabbt och enkelt komma igång

Att bli kund hos oss är enkelt. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att övergången går smidigt. Allt startar med ett första möte.

  • Boka in ett möte

    Börja med att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss för att boka in en tid för konsultation med en av våra IT-experter.

  • Behovsanalys

    Vi gör en inventering av befintlig IT-miljö och ser över verksamhetens behov utifrån de förutsättningar som gäller idag och framåt.

  • Handlingsplan

    Vi tar fram ett förslag på lämplig helhetslösning, skräddarsydd efter dina behov och ger dig ett pris på vad det kostar i månaden.

FIKA?

Vi längtar efter nästa utmaning!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Du kanske bara vill prata lite över en fika eller på Teams?

Vi älskar att hitta smarta, behovsanpassade och kostnadseffektiva IT-lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Det går också bra att ringa oss på 0774-103 104.

 

 

kontakt

Välkommen att kontakta mig om du har frågor kring IT-lösningar för tandvården eller om vill du boka in en konsultation med någon av våra IT-specialister.

Kundansvarig

Ronnie Lindberg

ronnie.lindberg@office.se