Webinar

Framtidens digitala klinik

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården? Då kan vi tipsa om det här webinaret där bland annat Thomas Olsson från Opus Dental visar nästa generations journalsystem i molnet.

 

Dela i sociala medier:
kontakt

Välkommen att kontakta mig om du har frågor kring IT-lösningar för tandvården eller om vill du boka in en konsultation med någon av våra IT-specialister.

Kundansvarig

Ronnie Lindberg

ronnie.lindberg@office.se
Öka effektivitet och lönsamhet

Skalbar IT för kliniker inom dentalbranschen

Kliniker har speciella behov och av erfarenhet vet vi vad som krävs när det gäller att bygga upp, drifta och underhålla en tillförlitlig och säker IT-miljö.

Office tar helhetsansvar för din IT-miljö och ger dig utbildning, support och rådgivning.

Det kallar vi ett bättre arbetsliv.

IT-lösningar för tandvården

Mer kunskap och inspiration

Kundcase

"För att klara IT-utmaningarna krävdes en lyhörd partner"

Ta del av intervjun från webinaret “Framtidens digitala klinik” där Niklas Virta, vice VD på Aqua Dental berättar om hur de har löst IT-tekniken på sina tretton kliniker och vad som är viktigt för dem.

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

Artikel

Hur ska du tänka kring IT-säkerheten vid distansarbete?

Fortsatta restriktioner gör att många fortsätter jobba på distans. Detta ställer höga krav på IT-säkerheten. Här ger Mathias Östman, Operativ chef över nationella supporten på Office Sverige, inblick i hur Office Support tänker kring IT-säkerheten och distansarbete.