Artikel

10 Skäl att digitalisera din arbetsplats

Verktyg Microsoft 365.

Kanske känner du igen dig?

 • Översvämmas du av mail? 
 • Vågar du inte radera filer i gemensamma mappar?  
 • Måste du skicka dokument via e-post till chefer för godkännande? 
 • Skickar du Excel-filer när du jobbar med din budget?
 • Behöver du rota bland pärmar för att leta upp viktiga dokument eller utföra en uppgift? 

Många organisationer vet att de behöver digitalisera, men att ta nästa steg kan kännas svårt. Det är lätt att de vanliga arbetsuppgifterna tar över i vardagen.

 

Här listar vi tio skäl varför molnlösningar, Office 365, Teams, samarbetsplattformar och mobila enheter behövs:

 1. Digitala verktyg gör att du kan ta jobbet med dig. Oavsett om du är på kontoret, jobbar hemma eller är på resande fot har du alltid tillgång till rätt information.

 2. Skyddar datorn mot virus och säkerhetshot. 

 3. Skyddar affärsdata från läckor och skyddar mappar från hot och ransomware (skadlig programvara som krypterar filer och därefter kräver lösensumma för att låsa upp filerna).

 4. Ger dig kontroll över vem som har tillgång till information och förhindrar nätverksåtkomst av skadligt innehåll från Internet.

 5. Ger riskreducering genom att skydda delade dokument och begränsa åtkomsten till företagsinformation med hjälp av kryptering och multifaktorautentisering.

 6. Håller nere kostnaderna för IT-underhåll och administrativa uppgifter. Med ett webbaserat administratörscenter kan din organisation hanteras från var som helst. Automatiska uppdateringar ger tidsvinster.

 7. Ger möjlighet att samarbeta säkert i dokument med samtidig redigering i realtid.

 8. Minskar e-postkaoset genom att också använda chatt och delade arbetsytor.

 9. Medarbetares tillgänglighet visas i realtid med delade kalendrar.

 10. Hjälper dig att samarbeta säkert med kunder, medarbetare och leverantörer via chatt, delade arbetsytor. Det är enkelt att dela filer med team-medlemmar utanför organisationen.

Genom att flytta data från en lokal lösning till en trygg, användarvänlig och alltid uppdaterad molnlösning får din organisation en mer produktiv och säker lösning. Med digitalisering sparar du inte bara tid och pengar, det ger även sinnesro, nöjdare medarbetare och dessutom förbättrar du företagets varumärket. 

Att erbjuda medarbetare digitala verktyg är ett oundvikligt steg!

Vill du lära dig om hur ditt företag kan komma igång? Du kanske redan idag är nyfiken på hur du ska gå tillväga för att flytta data från en lokal plats till en molnlösning?

Vi är experter på digitala arbetsplatser baserade på Office 365. Boka rådgivning med någon av våra specialister. Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

VD/Regionchef Mitt

Tomas Allder

tomas.allder@office.se

Mer kunskap och inspiration

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

Artikel

10 Skäl att digitalisera din arbetsplats

Kanske känner du igen dig; Översvämmas du av mail? Vågar du inte radera filer i gemensamma mappar? Måste du skicka dokument via e-post till chefer för godkännande? Skickar du Excel-filer när du jobbar med din budget? Behöver du rota bland pärmar för att leta upp viktiga dokument eller utföra en uppgift? 

Artikel

Molnet och Office – en solskenshistoria

Nu när våren knackar på dörren är det ju inte direkt moln man vill tänka på, men vi lovar, de moln vi tänker på kommer inte att skymma solen som förhoppningsvis skiner på oss i Påsk. Vi har under hösten och vintern rest runt i Sverige och pratat med våra kunder om att flytta upp sin IT i molnet. För de allra flesta börjar resan med mailen och filservern. Sedan kommer kanske applikationer så som affärssystem, lönesystem och annat.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast