Artikel

Varför ska vi välja en molnväxel till företaget?

Frågan är befogad, eftersom det idag i princip är omöjligt att få tag i en kundplacerad växel i Sverige. Istället så är ca 90% av alla system som säljs molnbaserade. Dessa är mer flexibla och ändras företagets behov kan de enkelt anpassas både när det gäller antal användare och funktioner.

Fördelarna med en molnbaserad växel är flera. Den ger en frihet att kunna jobba hur och var man vill eftersom personalen kan nås där de befinner sig. Har man flera kontor ansluter de till samma växel vilket gör det smidigt att vidarekoppla samtal mellan kollegor och ett kontor till ett annat. Man ser direkt om det är köer och kan enkelt logga i och ur kön eller plocka ett samtal som väntar, tex i en supportfunktion.

Med en molnbaserad växel finns all mjukvara och funktionalitet i servrar hos leverantören. Alla funktioner och tjänster nås via internet eller mobilnätet. Systemet är användarvänligt eftersom allt är webbaserat och du betalar per användare. Dessutom behöver man inte tänka på service, underhåll eller uppdateringar, det ingår i tjänsten.

Weblink, som Office Sverige valt som samarbetspartner, har ett komplett sortiment av molnbaserade telefonitjänster och mobilabonnemang så det finns möjligheter till bra lösningar som passar alla företag. Tjänsten fungerar som en riktig växel där du kan anpassa telefonin till företagets struktur, olika orter, resande säljare, utländska filialer m m.

Vårt system är egenutvecklat vilket gör det enkelt att skräddarsy unika kundlösningar efter behov. Vi har lagt vårt fokus på användarvänligt gränssnitt och manualerna är på svenska. Alla funktioner du förväntar dig ska finnas i en modern telefonilösning ingår i obegränsat antal, säger Oscar Civill försäljningschef på Weblink IP Phone.

   

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

Artikel

10 Skäl att digitalisera din arbetsplats

Kanske känner du igen dig; Översvämmas du av mail? Vågar du inte radera filer i gemensamma mappar? Måste du skicka dokument via e-post till chefer för godkännande? Skickar du Excel-filer när du jobbar med din budget? Behöver du rota bland pärmar för att leta upp viktiga dokument eller utföra en uppgift? 

Artikel

Molnet och Office – en solskenshistoria

Nu när våren knackar på dörren är det ju inte direkt moln man vill tänka på, men vi lovar, de moln vi tänker på kommer inte att skymma solen som förhoppningsvis skiner på oss i Påsk. Vi har under hösten och vintern rest runt i Sverige och pratat med våra kunder om att flytta upp sin IT i molnet. För de allra flesta börjar resan med mailen och filservern. Sedan kommer kanske applikationer så som affärssystem, lönesystem och annat.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast