Event

Lyckat och fullsatt seminarie hos Office i Kiruna

Det blev fulla hus när Office i Kiruna bjöd kunder på lunch och seminarie med temat ”Därför ska du flytta din IT och telefoni till molnet”.

Office har tillsammans med några av våra strategiska samarbetspartners satt samman en seminarieserie där vi försöker inspirera och klargöra hur våra kunder kan använda och utnyttja moderna IT- och telefonilösningar. Utvecklingen går så rasande fort, vilket gör att det är tufft att fånga upp och sätta sig in i alla nyheter och begrepp för att kunna se och förstå fördelarna för den egna verksamheten.

Gästande föreläsare i Kiruna var Andreas Åkerlind från Trend Micro och Nicolai Warner från Aruba, från Office deltog Rickard Ekström och Daniel Krutrök.

     

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Norr

Urban Nilsson

urban.nilsson@office.se

Mer kunskap och inspiration

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

Artikel

10 Skäl att digitalisera din arbetsplats

Kanske känner du igen dig; Översvämmas du av mail? Vågar du inte radera filer i gemensamma mappar? Måste du skicka dokument via e-post till chefer för godkännande? Skickar du Excel-filer när du jobbar med din budget? Behöver du rota bland pärmar för att leta upp viktiga dokument eller utföra en uppgift? 

Artikel

Molnet och Office – en solskenshistoria

Nu när våren knackar på dörren är det ju inte direkt moln man vill tänka på, men vi lovar, de moln vi tänker på kommer inte att skymma solen som förhoppningsvis skiner på oss i Påsk. Vi har under hösten och vintern rest runt i Sverige och pratat med våra kunder om att flytta upp sin IT i molnet. För de allra flesta börjar resan med mailen och filservern. Sedan kommer kanske applikationer så som affärssystem, lönesystem och annat.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast