Pressmeddelande

Gustaf Malmros är Office Sveriges nya styrelseordförande

Office Sverige Holding AB valde på sin årsstämma Gustaf Malmros till ny styrelseordförande. Gustaf har en gedigen bakgrund inom IT-branschen och han har under de senaste åren arbetat med strategi och ledarskapsutveckling samt styrelsearbete.

Gustaf är även styrelseordförande för Bolist AB, som är en av landets ledande kedjeföretag inom järn och bygg. Tidigare ordförande Karl-Gustav Idh meddelade ägarna i december att han inte var tillgänglig för omval vid den kommande årsstämman.

”Det har varit enormt givande och samtidigt krävande att genomföra den övergång från kedjeföretag till en helägd koncern som Office genomgått under mina 5 år som styrelse-ordförande. När vi nu avslutat vårt första helår som koncern, är tiden lämplig för att ge utrymme för nya krafter att driva Office koncernens tillväxt vidare” – Kåge Idh.

    

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast