Pressmeddelande

Office växer med nytt kontor i Visby

Office Sverige AB, som under 2015 gick från att vara en medlemsägd kedja, till en samägd koncern är inne en spännande, expansiv fas och etablerar sig nu på Gotland med ett kontor i Visby, för att öka sin lokala närvaro på fler orter i Sverige.

Kontoret i Visby blir ett regionalt kontor till Office i Östergötland AB. Kontoret öppnar den 4:e april och fokus kommer primärt att vara IT, men på sikt kommer Office på Gotland att arbeta med Office samtliga funktionserbjudanden: Arbetsplats, Server, Dokument, Möten och Telefoni som funktion.

”Genom vårt arbete inom Office koncernen har vi nu möjligheten att etablera oss på Gotland och utveckla vår affär i regionen. Våra nya konsulter i Visby som börjar den 4:e april, har en bra lokal kännedom och bred kompetens, inom framförallt IT. Detta kommer gynna våra nationella supportkunder, såväl som lokala bolag på Gotland, som vill ha support från våra duktiga lokala konsulter” - Anette Hesselgren, vd Office I Östergötland AB.

”Lokal teknisk support är nyckeln för att våra kunder effektivt ska kunna använda de digitala verktyg som nu finns tillgängliga, tex Office 365 med Skype, Microsoft Azure, och Telefoni via molnväxel” - Thomas Jakobsson, vd Office Sverige AB.

      

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Öst

Anette Hesselgren

anette.hesselgren@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast