Pressmeddelande

Office expanderar och flyttar till ny adress i Göteborg

Office Sverige tar över Toshibas direktverksamhet samt deras kontorslokal i Göteborg. Samtidigt förstärker Office kompetensen på kontoret genom att anställa personal från Toshiba. Expansionen är en del av tillväxtstrategin för Office Sverige.

Toshiba och Office Sverige AB har haft samarbete inom printlösningar ända sedan 1980-talet.

– Genom att låta Office ta över representationen av Toshiba i regionen stärker vi helhetserbjudandet och kan ge bättre leverans till våra slutkunder, menar Henrik Jinnestrand, sälj- och marknadschef på Toshiba.

– Vi känner oss hedrade att Toshiba valt ut Office att utföra servicetjänster till Toshibas avtalskunder i Göteborg, säger Anders Johansson, VD Office Sverige.

Förutom support och service erbjuder Office Sverige IT- och tekniklösningar till mindre och medelstora företag.

Nu går flytten till den nya, större lokalen som är bättre anpassad för den tillväxtresa som Office just nu gör i regionen.


Nya adressen: E A Rosengrens gata 29B, 421 31 Västra Frölunda.

   

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

Nyhet

Microsoft introducerar Copilot – ett helt nytt sätt att arbeta i Microsoft 365

Vi lever i förändringens tider. I veckan premiärvisade Microsoft sin banbrytande AI-drivna "Copilot", ett verktyg som är utformat för att öka produktiviteten och frigöra kreativiteten.

Pressmeddelande

Office vinner förnyat ramavtal med Kammarkollegiet

Office Sverige har tecknat ett nytt ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet för ”Skrivare som tjänst och produkt”.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast