Pressmeddelande

Office Sverige växer och investerar i Kiruna

Office Sverige AB, som under 2015 gick från att vara en medlemsägd kedja, till en samägd koncern är inne en expansiv fas och genomför nu ytterligare en investering i Sverige och går samman med Digital Informationsteknik Norr AB (Digit).

olagen har haft en pågående dialog under lång tid om att det skulle vara positivt för kunder, Office och Digits anställda, som tillsammans med övrig verksamhet helt integreras i Office Kiruna och dess varumärke.

Två lokala verksamheter som kompletterar varandra för att kunna erbjuda en bättre möjlighet att utveckla gemensamma kunders effektivitet och affärer. Många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer mobilt arbetssätt och det finns många möjligheter med nya sätt att samarbeta, dela och hantera information med Office lösningar.

- Genom vårt arbete lokalt i Kiruna och inom Office koncernen har vi nu erbjudits möjligheten att ytterligare utveckla vår affär i regionen. Jag är övertygad om att affären kommer att gynna såväl Digits kunder som Office kunder på både kort och lång sikt i regionen, säger Office VD i Kiruna, Roger Määttä.

  • Vi ser fram emot att bli en del av Office. Office erfarenhet och kompetens gör att jag känner mig trygg i att våra kunder får fortsatt god service och ett bredare erbjudande, säger Kenneth Andersson, Digit, som tar en roll som teknisk säljare och affärsutvecklare inom Office i Kiruna.

   

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Norr

Urban Nilsson

urban.nilsson@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast