Pressmeddelande

Office satsning på telefoni utvecklas snabbt och samarbetet med Weblink fördjupas...

Office Sverige med närvaro på 20 orter från norr till söder har ingått ett strategiskt partnerskap med Weblink IP Phone AB. Partnerskapet innebär att Office kommer att erbjuda IP-telefoni, mobilabonnemang och den molnbaserade växeln Weblink Unified i samtliga regioner. Office affärsmodell är utvecklad utifrån att vara nära kundernas vardag och verklighet. Målet är långsiktiga starka affärsrelationer. En lokal kontakt för kundens alla IT och teknikbehov på kontoret.

– Office har alltid haft stort kundfokus och har jobbat framgångsrikt genom att vara lokalt närvarande i varje region. Många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer mobilt arbetssätt och det finns många möjligheter med nya sätt att samarbeta, dela och hantera inforFv. Oscar Civill försäljningschef Weblink IP Phone AB, Thomas Jakobsson VD, Office mation med våra lösningar. Weblink har ett komplett sortiment med mobilabonnemang, callback och samtalsstatistik. Deras molnväxel innehåller alla de tjänster som en företagare behöver och att de själva utvecklar och kontrollerar sin molnväxel har stor betydelse. Det är viktigt att vårt telefonierbjudande blir en del av våra kunders framgång, säger Thomas Jakobsson, VD på Office.

– Office och vi har samma fokus att jobba lokalt och det finns många kunder som har behov av att förnya eller se över sin telefoni. Det är viktigt att vi har Partners, som kan supportera och lyfta fram vårt erbjudande och våra styrkor på rätt sätt. säger Oscar Civill, försäljningschef på Weblink.

För mer information:
Office Sverige AB,
Thomas Jakobsson, VD, 
Telefon.: +46 (0)708 26 30 22
Epost: thomas.jakobsson@office.se

Weblink IP Phone AB
Oscar Civill, Försäljningschef
Telefon nr.: +46 (0)705 18 02 47  
Epost: oscar.civill@weblink.se 


Fakta om Office Sverige AB: Office jobbar med support och försäljning av IT och tekniklösningar. Office finns på 20 orter i Sverige. Office erbjudande innefattar Dokument, Enheter & Appar, Moln & Drift, Möten och Telefonilösningar. Idag finns möjlighet för alla företag att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Office tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag. Office Sverige har idag 110 anställda och omsätter ca 200 Mkr. www.office.se

Fakta om Weblink IP Phone AB: Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.

     

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

Artikel

10 Skäl att digitalisera din arbetsplats

Kanske känner du igen dig; Översvämmas du av mail? Vågar du inte radera filer i gemensamma mappar? Måste du skicka dokument via e-post till chefer för godkännande? Skickar du Excel-filer när du jobbar med din budget? Behöver du rota bland pärmar för att leta upp viktiga dokument eller utföra en uppgift? 

Artikel

Molnet och Office – en solskenshistoria

Nu när våren knackar på dörren är det ju inte direkt moln man vill tänka på, men vi lovar, de moln vi tänker på kommer inte att skymma solen som förhoppningsvis skiner på oss i Påsk. Vi har under hösten och vintern rest runt i Sverige och pratat med våra kunder om att flytta upp sin IT i molnet. För de allra flesta börjar resan med mailen och filservern. Sedan kommer kanske applikationer så som affärssystem, lönesystem och annat.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast