Pressmeddelande

Office Sverige förvärvar Norrköpings IT-Partner (NIP) – Cirkeln är sluten

Norrköpings IT-Partner var mellan åren 2005 till 2013 del av Office-kedjan och nu efter 9 år är de återigen återförenade med Office Sverige. Cirkeln är sluten.

Office Sverige AB är inne en spännande, expansiv fas och etablerar sig genom förvärvet av NIP nu med kontor även i Norrköping, för att öka sin lokala närvaro på fler orter i Sverige.

Förvärvet är en del av tillväxtstrategin för Office Sverige och samtidigt förstärks Office kompetens genom att de anställda ansluter sig till Office.

– Jag är inspirerad av att vara tillbaka på Office där allt startade. Office är det företag i regionen som bäst kan utveckla våra kunder genom att kunna erbjuda dem en helhetslösning inom IT. Med ett stabilt och känt varumärke och ett attraktivt erbjudande i ryggen så känner jag och alla anställda i Norrköping att det ska bli otroligt roligt och spännande att börja jobba på Office igen!, säger Per Arenrot, ägare av NIP.

– NIPs duktiga medarbetar kommer att förstärka vårt team och förvärvet kommer skapa synergier som kommer både nya och existerande kunder till godo, menar Anette Hesselgren, vd Office I Östergötland AB.

– Vi ser verkligen fram emot att få jobba med nya och "gamla" arbetskamrater och hälsar NIP med Per Arenrot i spetsen varmt välkomna till oss på Office.

  

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Öst

Anette Hesselgren

anette.hesselgren@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast