Pressmeddelande

Office Sverige och förvärvar drift- och supportverksamheten inom Lexicon IT-konsult

Office Sverige AB är inne i en expansiv fas och genomför nu ytterligare ett förvärv i Sverige. Office har förvärvat Lexicon IT-konsults drift- och supportverksamhet. Förvärvet är en del av den tillväxtstrategi som Office Sverige har och samtidigt förstärks Office kompetens inom IT, framförallt i Stockholm och Göteborg.

Förvärvet är en del av den tillväxtstrategi som Office Sverige har och samtidigt förstärks Office kompetens inom IT, framförallt i Stockholm och Göteborg, där det förvärvade teamet har agerat både som IT-konsulter men också via en Servicedesk i Stockholm. Teamet som varit aktivt inom Lexicon IT-konsult ansluter sig nu till Office via förvärvet och samarbete med Lexicon IT-konsult har etablerats och kommer att utvecklas framåt.

 

– Jag är övertygad om att affären kommer att gynna såväl Lexicons kunder som Office kunder. Inom teamet finns ett stort kunnande inom IT och inom Office får vi ytterligare ett lokalt leverans- och supportcenter för våra lösningar inom IT och Telefoni. Vi välkomnar teamet med varm hand till Office, säger Thomas Jakobsson, VD Office Sverige.

 

– Lexicon IT-konsult och Office Sverige kommer att utveckla sitt samarbete vilket ger våra kunder en bra möjlighet att nå en bred kompetens via Office och Lexicon IT-konsult i Sverige, säger Carl-Johan Bernadotte, VD Lexicon IT-konsult.

 

– Vi ser fram emot att vår drift- och supportverksamhet blir en del av Office, vi delar synen på IT, värderingar och vet vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service. Nu kan vi utveckla våra kunder med en bredare portfölj inom IT, Support, Telefoni, Mötes- och Dokumentlösningar mm, säger Hans-Olof Strömberg, Supportchef Lexicon IT-konsult.

 

 

YTTERLIGARE INFORMATION LÄMNAS AV:

Thomas Jakobsson, VD Office Sverige AB, 070-826 30 22, thomas.jakobsson@office.se

Carl-Johan Bernadotte, VD Lexicon IT-konsult, 076-307 27 75
cj.bernadotte@lexiconitkonsult.se

Hans-Olof Strömberg, Supportchef Lexicon IT-konsult, 076-311 22 27, 
hans-olof.stromberg@lexiconitkonsult.se

 

FAKTA OM OFFICE SVERIGE AB

Office jobbar med support och försäljning av IT- och tekniklösningar. Office finns på 21 orter i Sverige. Office erbjudande innefattar IT, Telefoni, Mötes- och Dokumentlösningar. Office vill bidra till utvecklingen av lokala och regionala bolag i Sverige. Office i Sverige har idag 130 anställda och omsätter 230 Mkr.


FAKTA OM LEXICON IT- KONSULT AB

Lexicon IT-konsult har verksamhet i Stockholm, Malmö och Göteborg. Lexicon IT-konsult erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i norden inom områdena IT-infrastruktur, IT-management och IT-Support. Lexicon IT-konsult med koncern omsätter drygt 150 Mkr. www.lexiconitkonsult.se

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast