Pressmeddelande

Office Sverige växer och investerar i Halland

Office Document i Halland och Connect Systems HK:s verksamheter går samman.

Office Document i Halland AB har tecknat avtal om att förvarva Connect Systems HK AB

Office Sverige AB, som under 2015 gick från att vara en medlemsägd kedja, till en samägd koncern är inne en expansiv fas och genomför nu ytterligare en investering i Sverige och har tecknat avtal om att förvärva Connect Systems HK AB (RingUp Connect).

Förvärvet är en del av tillväxtstrategin för Office Sverige och samtidigt förstärks Office kompetens inom Telefoni genom att Connects grundare Danijel Jovanovic och Johan Kulhanek ansluter sig till Office.

– Jag är övertygad om att affären kommer att gynna såväl Connects kunder som Office kunder. Inom Connect finns ett stort kunnande inom Telefoni och genom förvärvet får vi också möjlighet att leverera smarta fordonslösningar, såsom elektroniska körjournaler, som kompletterar vårt IT-erbjudande. Vi välkomnar Daniel och Johan med varm hand till Office. Office VD i Halmstad, Anders Johansson

– Vi ser fram emot att bli en del av Office, vi delar våra värderingar, vi vet vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service och vi kan utveckla våra kunder med en bredare portfölj inom IT och dokumentlösningar. Vi förstärker vår strategi som helhetsleverantör. Danijel Jovanovic, Connects Systems VD

För mer information:

Anders Johansson, VD Office Document i Halland AB, 070-601 06 66, anders.johansson@office.se
Danijel Jovanovic, VD Connect Systems HK AB 035-710 11 81, danijel@ringupconnect.se
Johan Kulhanek, Connect System HK AB 035-710 11 82, johan@ringupconnect.se
Thomas Jakobsson, VD Office Sverige AB, 070-826 30 22, thomas.jakobsson@office.se 

Fakta om Office Sverige AB

Office jobbar med support och försäljning av IT och tekniklösningar. Office finns på 20 orter i Sverige. Office erbjudande innefattar Dokument, Enheter & Appar, Moln & Drift, Möten och Telefonilösningar. Office tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag. Office i Sverige har idag 120 anställda och omsätter ca 220 Mkr.

Fakta om Connect Systems HK AB

Connect Systems HK AB är en oberoende partner, som agerat inom RingUp kedjan.

Connect hjälper företag med kostnadseffektiva lösningar inom Telefoni & Fordonslösningar med över 8 års samlad branscherfarenhet. Connect har haft en stark utveckling och omsätter idag ca 10 Mkr.

    

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast