Pressmeddelande

Office Sverige förvärvar Office i Västerås och Telekompaniet i Västerås AB

Office Sverige AB är inne i en expansiv fas och genomför nu ytterligare två investeringar i Sverige och förvärvar Office i Västerås AB och Telekompaniet i Västerås AB, vilka fusioneras och blir Office Sveriges dotterbolag i Västerås och Mälardalen.  

Förvärven är en del av tillväxtstrategin för Office Sverige och samtidigt förstärks Office kompetens genom att all personal i de båda bolagen ansluter sig till Office.
 
– Inom Telekompaniet finns ett stort kunnande inom Telefoni och inom Office i Västerås finns kompetens inom mötesteknik och print. Jonas Björkman, vd för Office i Västerås, blir vd för det nya Office i Västerås, som blir ett helägt dotterbolag till Office Sverige. Förvärvet förstärker vår möjlighet till att erbjuda lokal support för kunder som har verksamhet i flera regioner i Sverige. Office VD Sverige, Thomas Jakobsson.
 
– Vi ser fram emot att bli en del av Office. Vi blir ett större team i Västerås med bredare kompetens och ser bra möjligheter till att utveckla Office Sveriges koncept för mindre och medelstora bolag inom IT, Print, Telefoni och Möten. Björn Gjerseth, Sebastian Engvall, ägare Telekompaniet och Jonas Björkman, delägare och Vd Office i Västerås AB.
 

För mer information:

Thomas Jakobsson, Office Sverige AB, 070-826 30 22, thomas.jakobsson@office.se
Klas Brink, Solid Park AB, 070-420 22 50, klas.brink@solidpark.se
Jonas Björkman, Office I Västerås AB, 070-420 22 78, jonas.bjorkman@office.se
Björn Gjerseth, Telekompaniet i Västerås AB, 070-735 01 59, bjorn.gjerseth@telekompaniet.com
Sebastian Engvall, Telekompaniet I Västerås AB, 070-735 01 52 sebastian.engvall@telekompaniet.com
  

Fakta om Office Sverige AB

Office jobbar med support och försäljning av IT, Telefoni, Dokument och Möteslösningar. Office finns nu på 21 orter i Sverige. Office tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag. Office i Sverige har idag 120 anställda och omsätter ca 220 Mkr.
 

Fakta om Office Västerås AB

Office i Västerås AB är ett dokumentbolag, som agerat inom Office IT-partner. Fokus har varit Print och Möteslösningar. Bolaget och har haft en stark utveckling och omsätter idag ca 9 Mkr.
 

Fakta om Telekompaniet i Västerås AB

Telekompaniet AB har funnits sedan 1998. Specialister inom företagskommunikation, med egen supportavdelning som skapat starkt förtroende hos sina kunder. Omsätter idag ca 4 Mkr.
 

Fakta om Connect Systems HK AB

Connect Systems HK AB är en oberoende partner, som agerat inom RingUp kedjan.
Connect hjälper företag med kostnadseffektiva lösningar inom Telefoni & Fordonslösningar med över 8 års samlad branscherfarenhet. Connect har haft en stark utveckling och omsätter idag ca 10 Mkr.
    
Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Öst

Anette Hesselgren

anette.hesselgren@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Microsoft introducerar Copilot – ett helt nytt sätt att arbeta i Microsoft 365

Vi lever i förändringens tider. I veckan premiärvisade Microsoft sin banbrytande AI-drivna "Copilot", ett verktyg som är utformat för att öka produktiviteten och frigöra kreativiteten.

Pressmeddelande

Office vinner förnyat ramavtal med Kammarkollegiet

Office Sverige har tecknat ett nytt ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet för ”Skrivare som tjänst och produkt”.

Pressmeddelande

Office Sverige förvärvar Norrköpings IT-Partner (NIP) – Cirkeln är sluten

Norrköpings IT-Partner var mellan åren 2005 till 2013 del av Office-kedjan och nu efter 9 år är de återigen återförenade med Office Sverige. Cirkeln är sluten.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast