Pressmeddelande

Resan mot ETT Office är nu i mål!

Från och med 1 oktober 2019 är samtliga dotterbolag inom Office fusionerade till ett bolag; Office Sverige AB.

Det innebär att alla Office verksamheter har överförts till Office Sverige AB och att vi nu, på alla orter, arbetar under samma varumärke och samma företag.

Bakgrund

Vår utvecklingsresa började 2015 då Office gick från att vara en medlemsägd kedja till att bli en samägd koncern och nu, i och med fusionen, har vi tagit sista steget på resan och blivit ETT Office.

Fusionen ger flera fördelar

Vi kommer kunna dela kompetenser och resurser mellan orterna i ännu högre grad, så för dig som kund innebär fusionen fördelar i form av att det blir lättare att få kontakt med en specialist - kopplad till en problemställning – vart du än befinner dig i Sverige. 

Dessutom; genom att samordna kompetens och resurser i arbetet inom erbjudande, teknik, marknad, sälj, admin och ekonomi, skapas synergieffekter inom många områden. Inte minst inom vårt kvalitetsarbete och hållbarhet. Något som inte bara gagnar dig och ditt företag, utan också vår omvärld.

Nästa steg

För att leva upp till visionen om "Ett Office" kommer de nu se över och utveckla sina gemensamma funktionstjänster inom de fyra affärsområden; IT, Dokument, Möten och Telefoni. De kommer bygga vidare på företagets styrka, den lokala förankringen, och på att kunden kan ha en kontakt för all sin teknik och IT för kontoret.

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Lär känna nya, förbättrade versionen av Copilot i Microsoft 365

Microsoft har nyligen presenterat spännande nya funktioner för Copilot och vi är glada över att kunna presentera vår första Copilot-uppdatering! Med nya språkstöd, mobil tillgänglighet, och smarta funktioner för att effektivisera dina arbetsuppgifter, tar Copilot produktiviteten till nya nivåer.

Nyhet

Dags att byta från gamla till Nya Teams

Nu är det dags att välkomna nya Teams och ta farväl av gamla Teams (classic), om du inte redan gjort det. Den 1 april 2024 kommer den gamla Teams att fasas ut, så förbered dig för en övergång till den uppdaterade versionen ”New" Teams.

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast