Event

Välbesökt seminarie och Shuffleboard på Hard Rock i Göteborg

Det blev ett lyckat seminarie i Göteborg under temat ”Den moderna arbetsplatsen och ett effektivare arbetssätt”. Där föreläsarna Maria Wikström – Weblink, Anders Björkman och Tobias Andersson – Toshiba och Mikael Dalefur från HP berättade inspirerat om respektive lösningsområde inför en fullsatt lokal.

Efter seminariet bjöds det på mingel, middag och en rafflande omgång Shuffleboard.

Eftersom teknikutvecklingen går rasande fort, så är det tufft att fånga upp och sätta sig in i alla nyheter och begrepp för att se fördelarna beträffande den egna verksamheten.

Därför har vi på Office tillsammans med våra samarbetspartners satt samman en seminarieserie där vi försöker klargöra hur man kan använda och utnyttja moderna IT- och telefonilösningar.

    

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Artikel

Den digitaliserade ekonomifunktionen

Tack vare digitaliseringen har ekonomiavdelningens arbete förändrats dramatiskt under de senaste årtiondena. Från att arbetsuppgifterna har varit manuella – till att informationen blir digital – till att uppgifter görs automatiskt.

Artikel

10 goda anledningar att välja elektronisk fakturahantering (EFH)

För att verksamheter ska ha en chans att ligga i framkant är det viktigt att hänga med i digitaliseringen. Tjänsterna finns och utvecklas i snabb takt. Kanske är det dags att ta steget och investera i bra IT-lösning på ekonomiavdelningen?

Artikel

Digitalisering, vad är det och hur påverkar det dig?

Det är mycket prat om digitalisering nu och det kan uppfattas som både stort och svårt. Givetvis finns det många sätt att se på digitalisering. Vi på Office väljer att fokusera på det som vi tror ger mest nytta för dig som företagare, i ert dagliga arbete.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast