Kundcase

Rak dialog och personligt bemötande lockade KFX att gå från Office skrivarlösningar till att bli helhetskund

Ulrika Thorstrand, verksamhets- och HR-chef på KFX, berättar om företagets ökade IT-behov och hur de löste situationen.

Vänligen acceptera marknadsförings- och inställnings-cookies för att se videoinnehållet

Ändra cookies-inställningar


Utmaning – IT-behoven ökade

I takt med att KFX växte och digitaliseringen tog fart ökade också företagets IT-behov. Det räckte inte längre med att ha en intern deltidsanställd. De kom fram till att de behövde en IT-expert. KFX hittade sin heltäckande leverantör av IT-lösningar närmare än vad de hade trott…


Lösning – Office blev helhetsleverantör av IT-tjänster

När KFX hade tagit beslut om att anlita en leverantör av IT-lösningar var Office redan en samarbetspartner till dem eftersom de vid den tidpunkten köpte deras skrivarlösningar. Ulrika upplevde att Office var väldigt professionella och personliga och det uppskattades på KFX. Det kändes därför naturligt att fortsätta utveckla samarbetet och relationen med Office.

Vi vill ha nära relationer med rak och ärlig kommunikation.
Ulrika Thorstrand, Verksamhets & HR Chef på KFX.

Idag är Office en heltäckande leverantör av IT-tjänster till KFX som köper supporttjänster, utrustning till konferensrum och funktions-PC till alla deras kontor runt om i landet.

– Jag upplever att Office, liksom KFX, vill ge sina kunder ett mervärde, vara expert på sitt område, ha en rak dialog och trygg relation, säger Ulrika Thorstrand.


Resultat

Office IT-lösningar och support fungerar idag smidigt på alla KFX kontor och om problem uppstår kontaktar de deras kontaktperson på Office, Jenny Nilsson, som snabbt ser till att lösa det. Office tar fullt ansvar för IT-funktionerna på kontoren så att medarbetarna på KFX kan känna sig trygga och istället koncentrera sig fullt ut på sin egen verksamhet.

– En av anledningarna till att vi samarbetar är att vi känner igen oss i Office. KFX och Office jobbar rätt lika; Båda vill ha nära relationer med ärligt och rak kommunikation, med en dialog där man ger och tar för att uppnå bäst effekt, menar Ulrika. Det upplever hon att KFX har med Office och med deras kontaktperson på Office, Jenny Nilsson.


Kort om företaget

KFX är ett av landets äldsta konsult- och rekryteringsföretag och erbjuder HR tjänster och professionella HR konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå.

 

 

Office är den lilla kundens stora IT-avdelning!
– Det är lyx det!
Jenny Nilsson, Key account manager på Office Sverige.

 

Jenny Nilssons relation med KFX startade i Sundsvall. De var från början en av hennes kunder som köpte Office skrivarlösningar men Jenny såg snabbt att KFX skulle dra fördel av en helhetslösning inom IT. Hon upplever att de har ett jättefint samarbete.

– Vi sitter verkligen på samma sida av bordet, aldrig någon förhandling, vi jobbar som ett team, säger Jenny. Ett sådant samarbete tycker hon är enormt värdefullt.

– Fast det är teknik vi sysslar med så säljer inte prylar, saker och produkter. Vi levererar funktioner och vi levererar lösningar.

  

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Kundansvarig

Jenny Nilsson

jenny.nilsson@office.se

Mer kunskap och inspiration

Patrik Dahlin, operativ chef och delägare på JO Sport.
Kundcase

Office levererar helhetslösning till sportdistributören JO Sport – med IT-säkerhet i fokus

Det som började som en enkel förfrågan om att uppgradera kopiatorer blev startskottet till ett långt partnerskap där Office levererar en säker helhetslösning till sportdistributören JO Sport.

Kundcase

"För att klara IT-utmaningarna krävdes en lyhörd partner"

Ta del av intervjun från webinaret “Framtidens digitala klinik” där Niklas Virta, vice VD på Aqua Dental berättar om hur de har löst IT-tekniken på sina tretton kliniker och vad som är viktigt för dem.

Kundcase

Så blev Linköpings Stadsmission digitaliserade med hjälp från Office Sverige

En allt mer digitaliserad samtid kräver en digital och modern arbetsplats. Att lyckas med det kan dock te sig som en rejäl utmaning och kan kräva omfattande kunskaper som inte alltid finns nära till hands. Med hjälp av Office kan företag fokusera på sitt, samtidigt som Office ordnar en välfungerande och säker IT-miljö.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast