Office webinars

Se våra spännande webinar där vi bjuder in föreläsare och leverantörer för att prata om aktuella ämnen om sådant som kan förbättra ditt arbetsliv.

Kommande webinar

Office fortsätter vår webinarserie om IT-säkerhet och planerar sända ytterligare två live-webinar före sommaren. Vi återkommer så snart datum är satta.

Få artiklar och inbjudningar direkt i din inkorg!

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges Integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via email.

Genom att skicka detta formulär godkänner du Office Sveriges integritetspolicy, och ger oss tillåtelse att behandla dina uppgifter och samtycker till att Office kan skicka dig information om sina lösningar via mail.   

Tidigare webinar

Se Office inspelade live-webinar.

Webinar

Framtidens digitala klinik

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården? Då kan vi tipsa om det här webinaret där bland annat Thomas Olsson från Opus Dental visar nästa generations journalsystem i molnet.

Webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt? På det här webinaret har vi bjudit in Henrik Byström, affärsområdeschef Modern Work och Microsoft 365.

Webinar

Så här fungerar elektronisk fakturahantering

På det här webinaret visar vi hur man kan automatisera hela processen av leverantörsfakturor med hjälp av MediusGo, s k elektronisk fakturahantering.

Webinar

Vad krävs för ett lyckat införande av Microsoft Teams?

Har du planer på att införa Microsoft Teams i din verksamhet? Det är inte bara att trycka på en knapp. Utan en genomtänkt strategi och gemensamt arbetssätt tappar man lätt kontrollen…

Du kanske också är intresserad av

Artikel

10 goda anledningar att välja elektronisk fakturahantering (EFH)

För att verksamheter ska ha en chans att ligga i framkant är det viktigt att hänga med i digitaliseringen. Tjänsterna finns och utvecklas i snabb takt. Kanske är det dags att ta steget och investera i bra IT-lösning på ekonomiavdelningen?

Kundcase

Rak dialog och personligt bemötande lockade KFX att gå från Office skrivarlösningar till att bli helhetskund

Ulrika Thorstrand, verksamhets- och HR-chef på KFX, berättar om företagets ökade IT-behov och hur de löste situationen.

Artikel

Är en molnlösning rätt för min verksamhet?

Under de senaste åren har det blivit vanligare att företag flyttar delar av eller hela sitt IT-stöd till molnet, men det är fortfarande många som inte har påbörjat sin digitala resa ännu.

OFFICE ERBJUDANDE

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast