Digitala lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast

Öka effektivitet och lönsamhet

Digitala lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast

Vårt team hjälper dig att skräddarsy rätt IT-lösning för dig och din verksamhet.

Office tar helhetsansvar för din IT-miljö och ger dig utbildning, support och rådgivning.

Det kallar vi ett bättre arbetsliv.

Så får du ett bättre arbetsliv

inbjudan till webinar 21 november 2023

Copilot – din nya AI-assistent i Microsoft 365

Vill du veta hur AI kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete? – Delta på vårt webinar och få inspiration och förståelse för hur du kan frigöra tid genom att låta AI göra en del av det repetitiva jobbet åt dig.

På detta webinar får du bland annat se hur Copilot hjälper dig att arbeta smartare och snabbare i Microsoft 365 appar; Word, Excel, Outlook, Teams och PowerPoint. Vi kommer även introducera dig till Copilot Chat, som låter dig chatta med alla dina Microsoft appar, och så demar vi Bing Chatt Enterprise, en kraftfull AI-chatt för företag.

Det här är andra delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

Kommande webinar

Inbjudan till webinar 21 november 2023

Copilot – din nya AI-assistent i Microsoft 365

Vill du veta hur AI kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete?

På detta webinar får du bland annat se hur Copilot hjälper dig att arbeta smartare och snabbare i Microsoft 365 appar; Word, Excel, Outlook, Teams och PowerPoint. Vi kommer även introducera dig till Copilot Chat, som låter dig chatta med alla dina Microsoft appar, och så demar vi Bing Chatt Enterprise, en kraftfull AI-chatt för företag. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

Anmäl dig idag och få inspiration och förståelse för hur du kan frigöra tid genom att låta AI göra en del av det repetitiva jobbet åt dig.

Kommande live-webinar

Vi tar nu paus med sändningen av webinar men kommer fortsätta efter sommaren. Så snart nya datum är satta återkommer vi!

Kommande live-webinar

Office fortsätter vår webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet och planerar sända nästa i november. Vi återkommer så snart datum är satt.

inbjudan till webinar 17 oktober 2023

AI och Microsoft 365 – Ett helt nytt sätt att arbeta

Vill du veta hur du kan använda AI för att förbättra ditt dagliga arbete? Med Microsoft 365 Copilot kan du börja använda AI i de produktivitetsappar du redan använder; PowerPoint, Word, Excel, Outlook, Teams med flera. Se detta som ett första steg för att öka din kunskap kring AI och Microsoft Copilot.

Det här är första delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

   
inbjudan till webinar 19 april 2023

Hur säker är din Microsoft 365-miljö?

Vår webinarserie om IT-säkerhet fortsätter. Webinar #3 i serien om IT-säkerhet handlar om hur du kan upptäcka sårbarheten i din befintliga IT-miljö med hjälp av Microsoft Secure Score och vad du kan göra för att optimera din IT-säkerhet. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.
   

Kommande live-webinar

Office fortsätter vår webinarserie om IT-säkerhet och planerar sända ytterligare ett live-webinar före sommaren. Vi återkommer så snart datum är sat.

inbjudan till webinar 31 maj 2023

IT-säkerhet och produktivitet – En dag med Microsoft 365

Vill du veta hur du kan höja din produktivitet på ett säkert sätt? I detta scenariobaserade webinar kommer vi visa dig hur du enkelt kan bemästra dina dagliga arbetsrutiner med Microsoft 365 utan att ge avkall på IT-säkerheten. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

   

Kommande webinar

Webinar 31 maj

IT-säkerhet och produktivitet – En dag med Microsoft 365

Vi har nu kommit fram till fjärde och sista delen i vår webinarserie om IT-säkerhet. Vill du veta hur du kan höja din produktivitet på ett säkert sätt? I detta scenariobaserade webinar kommer vi visa dig hur du enkelt kan bemästra dina dagliga arbetsrutiner med Microsoft 365 utan att ge avkall på IT-säkerheten. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

Anmäl dig idag för att säkra din plats och ta kontroll över din IT-säkerhet.

Tidigare webinar

Se Office inspelade live-webinar.

Webinar

Framtidens digitala klinik

Har du tandläkarpraktik eller jobbar inom tandvården? Då kan vi tipsa om det här webinaret där bland annat Thomas Olsson från Opus Dental visar nästa generations journalsystem i molnet.

Webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt? På det här webinaret har vi bjudit in Henrik Byström, affärsområdeschef Modern Work och Microsoft 365.

Webinar

Så här fungerar elektronisk fakturahantering

På det här webinaret visar vi hur man kan automatisera hela processen av leverantörsfakturor med hjälp av MediusGo, s k elektronisk fakturahantering.

Webinar

Vad krävs för ett lyckat införande av Microsoft Teams?

Har du planer på att införa Microsoft Teams i din verksamhet? Det är inte bara att trycka på en knapp. Utan en genomtänkt strategi och gemensamt arbetssätt tappar man lätt kontrollen…

DIGITALISERING

Så blev Linköpings Stadsmission digitaliserade med hjälp från Office Sverige

Sanna Detlefsen, direktor för Stadsmissionen, berättar hur de stod inför ett vägval. Digitaliseringen var ett hett samtalsämne och behovet att skapa attraktivitet både för kunder och medarbetare var stort. De behövde hitta ett sätt att knyta sig samman digitalt och erbjuda en helhetslösning.
  

Kommande webinar

Inbjudan till webinar 17 oktober

AI och Microsoft 365 – Ett helt nytt sätt att arbeta

Vill du veta hur du kan använda AI för att förbättra ditt dagliga arbete?

Med Microsoft 365 Copilot kan du börja använda AI i de produktivitetsappar du redan använder; PowerPoint, Word, Excel, Outlook, Teams med flera. Se detta som ett första steg för att öka din kunskap kring AI och Microsoft Copilot.

Det här är första delen av vår nya webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. Du kommer också få möjlighet att ställa dina frågor.

Kommande live-webinar

Office fortsätter vår webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet och planerar sända nästa i mars 2024. Vi återkommer så snart datum är satt.

Kommande live-webinar

Office fortsätter vår webinarserie om AI, produktivitet och IT-säkerhet. Vi återkommer så snart datum är satt.