Pressmeddelande

Office expanderar – öppnar nytt kontor i Malmö

Office Sverige etablerar sig i Skåne och öppnar kontor i nybyggda, 110 meter höga, kontorshuset The Point på Hyllie. Detta för att ytterligare öka sin lokala närvaro.

Ambitionen är att bli den självklara lokala partnern inom IT-lösningar och support för mindre och medelstora företag. Med denna etablering har Office nu kontor över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr. För kunderna innebär det bland annat att Office kan ha en lokal tekniker på plats inom två timmar från var som helst i hela Sverige.

Dela i sociala medier:
Kontakt

Har du frågor?
- Kontakta mig!

Regionchef Väst

Johan Kulhanek

johan.kulhanek@office.se

Mer kunskap och inspiration

Nyhet

Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 – Nya möjligheter för ditt företag

Microsoft har precis introducerat Copilot Pro och utökat tillgängligheten av Copilot för Microsoft 365. Det här är inte bara några uppdateringar; det är en helt ny värld av produktivitet och kreativitet som öppnar sig för oss alla – från enskilda personer till hela företag.

Nyhet

Microsoft introducerar Copilot – ett helt nytt sätt att arbeta i Microsoft 365

Vi lever i förändringens tider. I veckan premiärvisade Microsoft sin banbrytande AI-drivna "Copilot", ett verktyg som är utformat för att öka produktiviteten och frigöra kreativiteten.

Pressmeddelande

Office vinner förnyat ramavtal med Kammarkollegiet

Office Sverige har tecknat ett nytt ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet för ”Skrivare som tjänst och produkt”.

Pressmeddelande

Office Sverige förvärvar Norrköpings IT-Partner (NIP) – Cirkeln är sluten

Norrköpings IT-Partner var mellan åren 2005 till 2013 del av Office-kedjan och nu efter 9 år är de återigen återförenade med Office Sverige. Cirkeln är sluten.

Artikel

Direkthjälp som når fram

Santiagostiftelsens hjälpprojekt har eliminerat undernäringen, förbättrat tandhälsan och skolresultaten bland barnen i en skola på Leyte. Det är eldsjälar som Niels & Åsa Berger och Sofia Andersson med brinnande hjärtan som har förmågan att omsätta sina visioner i praktisk handling som gjort detta möjligt. Läs om deras fantastiska engagemang!

Pressmeddelande

Office expanderar och flyttar till ny adress i Göteborg

Office Sverige tar över Toshibas direktverksamhet samt deras kontorslokal i Göteborg. Samtidigt förstärker Office kompetensen på kontoret genom att anställa personal från Toshiba. Expansionen är en del av tillväxtstrategin för Office Sverige.

Pressmeddelande

Office expanderar – öppnar nytt kontor i Malmö

Office Sverige etablerar sig i Skåne och öppnar kontor i nybyggda, 110 meter höga, kontorshuset The Point på Hyllie. Detta för att ytterligare öka sin lokala närvaro.

Pressmeddelande

Resan mot ETT Office är nu i mål!

Från och med 1 oktober 2019 är samtliga dotterbolag inom Office fusionerade till ett bolag; Office Sverige AB.

Pressmeddelande

Office Sverige och förvärvar drift- och supportverksamheten inom Lexicon IT-konsult

Office Sverige AB är inne i en expansiv fas och genomför nu ytterligare ett förvärv i Sverige. Office har förvärvat Lexicon IT-konsults drift- och supportverksamhet. Förvärvet är en del av den tillväxtstrategi som Office Sverige har och samtidigt förstärks Office kompetens inom IT, framförallt i Stockholm och Göteborg.

OFFICE ERBJUDANDE TILL SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Kompletta IT-lösningar som ger dig tid över till det som är viktigast